Ilyen a Battlefield: Hardline eszenciája

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 23.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj gameplay trailer érkezett karácsonyra a Battlefield: Hardline-ról, amely szépen összefoglalja nekünk, hogy mi várható a rendőrös lövöldében. A játékot a tévésorozatok ihlették és új kütyüket vethetünk be a harcmezőkön.

A Karma névre keresztelt kedvcsinálóban az egyjátékos kampányból és a multiból is láthatunk életképeket. Az ígéretek szerint ez lesz az eddigi leggyorsabb Battlefield, a témája pedig a jobbfajta rendőrös drámasorozatokra hajaz.

A Battlefield: Hardline márciusban landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

15.
15.
Trapyd
Minek a játék, ha egy rakás pöcsszopó csaló játszik vele?
14.
14.
Gamerdavid
Nekem nagyon tetszik, de remélem a 64-es meccsek megmaradnak és a pályák sem törpe méretűek lesznek. Csak azon gondolkozom hogy a BF4 prémiumot vegyem e meg vagy ezt. Valaki tudna segíteni? Melyik éri meg jobban?
13.
13.
Stranger
#12: Hát látod, most már CoD-hoz lehet hasonlítani. A Battlefronttal is ez lesz gondolom.
12.
12.
Dark_Temptation
a 3 óta szar az egész battlefield frencsájsz. ennyi kész vége. a kedvenc shooterem volt és most elszarták az egészet.. ha a battlefrontal is ez lesz... :(
11.
11.
ati herceg
Egyértelműen áttveszik az uralmat a Coddal szemben.
10.
10.
br1Koo
9.
9.
Hidalgo
Ez az első bf ami nekem is tetszik, így trailer alapján. A katonáktól már herótom van, annál már csak a robotokat és zombikat utálom jobban :)
8.
8.
Ez kurva nagy lesz :-) varom mar nagyon!
7.
7.
strike19
Én örülök neki ,hogy ilyen játékot csináltak.Csak nem ezzel a névvel kellett volna kiadni ,mert a Battlefield nevet meg gyalázza.Mondjuk Heroes is adott a Battlefield címnek egy pofont.Jobb mint ha egy modern Medal of Honor-t kaptunk volna.
Remélem az EA következő játéka majd egy 2.Vh Medal Of Honor lesz.
5.
5.
dvs00
"a témája pedig a jobbfajta rendőrös drámasorozatokra hajaz."

Olyannyira, hogy konkrétan sikerült betenni Acevada rendőrfőnök tökéletes mását a The Shield - (Kemény Zsaruk)-ból. (0:42-nél látható) és los angeles-i helyszínen mindezt. Legalábbis a Single playert tekintve, (ha csak nem több amerikai nagyvárosban fordulunk majd hasonló elvek mentén mint a II. Vh-s Call Of Duty-kban. Hogyha még ezen felül sikerül kellő mennyiségű és nagyságú, taktikára építő multis mapokat produkálni én biztosan vevő vagyok rá nekem nagyon hiányzott már egy modern köntösbe öltött Counter-Strike.
4.
4.
Inferno
De legalább ebben a trailerben mintha a grafika kicsit jobb lenne mert mikor megláttam az első videókat róla pofára voltam esve h a nagy és szép BF az előző generációba maradt xD
3.
3.
mestermagyar
#1: Pont mint ahogy a bf3 és 4 is nagy figyelmet kapott e téren, mégis egy lófing a single rész mindkettőnél...
1.
1.
DON GONDOCS
A játékot a tévésorozatok ihlették https://www.youtube.com/watch?v=Sss51tFfsW4
Amúgy nekem jobban tetszik mint a modern háborús vonal. Legalább itt a kampány is nagyobb figyelmet fog kapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...