Háromféle gyűjtői kiadványt kap a Halo 5

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap kezdetét vette a január közepéig tartó Halo 5: Guardians bétateszt, amivel egyszerre a 343 Industries és a Microsoft formálisan is lerántotta a leplet a jövőre bemutatkozó játék gyűjtői kiadásairól, s azok árcéduláiról.

Tegnap elstartolt az általunk is kipróbált Halo 5: Guardians többjátékos bétája, amivel párhuzamosan a játékot fejlesztő 343 Industries bemutatta a gyűjtői változatokat is.

Az 59,99 dollárba kerülő standard változat a Halo 5 mellett tartalmazni fog egy posztert is, de ezt csak az előrendelők kapják meg. A 99,99 dolláros limitált kiadvány a fentiek mellett számos, letölthető formában beszerezhető bónuszt, illetve egy egyedi fémdobozt kínál. A legdrágább verzió, a 249,99 dollárba kerülő Limited Collector’s Edition pedig az összes eddig említett dolog mellett egy számozott, egyedi szobrot fog tartalmazni. Erről további részleteket később árulnak el a fejlesztők.

A Halo 5: Guardians valamikor jövőre fog megjelenni, kizárólag Xbox One-ra.

24.
24.
Raam989
#21: Persze, itthon nem jár kötelezettséggel, de külföldön vannak helyek, ahol előre kell perkálnod.(wallmart pl.) Sőt, régen az három számjegyes boltban is volt ilyen. De gondolom itt is vissza lehet lépni, csak az már nagyobb tortúrával jár.

Én inkább csak azt furcsállom, hogy megint ilyen félbejelentésekkel traktálják a népet. Nem elég, hogy bejelentik, hogy bejelentenek majd egy új trailert, amiben bejelentik a megjelenési dátum bejelentésének időpontját, de még ilyenekkel is szórakoznak. Nehéz lett volna nekik egyből megmondani, hogy a csomagok mit fognak tartalmazni? Gyakorlatilag semmit nem mondtak ezekről a csomagokról (szerintem lehetett sejteni, hogy lesznek, mert az előző részek esetében is volt hasonló), ellenben már várják, hogy rendeld elő... És ez rohadtul nem helyes hozzáállás szerintem...
22.
22.
PaulBlake
#21: Úgy látszik nem olvastad el rendessen amit írtam.
Én azt írtam hogy olyan Collector's Edition ami nem lesz limitált, vagy netán megszámozva ( vagyis amiből pontos darab készül ) mert ahogy a 99$ vagy a 250$ is LIMITÁLT EDITION.
Remélem most már megértetted, mert jobban nemtudom magam kifejezni!! Sajnálom. Na peace ☼
21.
21.
ADMlN
#13: Én még mindig nem látom a problémát.
Először is senki sem kényszerít az előrendelésre, teljesen opcionális. Ha biztosra akarsz menni, akkor várd meg a teszteket.
Másodszor ha már az előrendelés mellett döntesz, akkor sincs semmilyen külső kényszer a 250$-os változat előrendelésre. Választhatod a 60$ vagy 100$-os kiszerelést is.
Harmadszor az előrendelés nem kötelez semmire. Egyelőre nem sok mindent tudunk a gyűjtőiről, de abban azért biztosak lehetünk, hogy jóval a megjelenés előtt ki fognak derülni a részletek. Ha akkor úgy gondolod neked ez mégsem kell, simán lemondhatod.

#12: "...nemlesz olyan Collector's Edition ami nem lesz számozva és mondjuk 100-120$ fog kerülni..."
A cikkből:
"A 99,99 dolláros limitált kiadvány a fentiek mellett számos, letölthető formában beszerezhető bónuszt, illetve egy egyedi fémdobozt kínál."
19.
19.
p3ti
#2: Elmondom hogy a sorszámozott cuccok messze nem a PS4el kezdődtek - ez baromság. Legalább nincsen tömegprodukció amit a UBISOFT szépen bevezetett az utóbbi pár éven
15.
15.
PaprikaJancsi
#14: Bár lehet, hogy vannak boltok, ahol ez a dolog máshogy megy.
14.
14.
PaprikaJancsi
#13: Viszont bármikor lemondhatod az előrendelésedet.
13.
13.
Raam989
#9
A problem azzal van, hogy 250 dollarert mar elo lehet rendelni. Egy olyan dolgot, amirol senki nem tud semmit azon tul, hogy benne lesz a H5, femtok, dlck es valami szobor. Ez jelenleg egy 250 dollaros zsakbamacska.
12.
12.
PaulBlake
Még jó, hogy ilyen sok fanboy van ezen a világon ! :D Mért nem lehet egy poszthoz rendessen hozzászólni? Hová fejlődünk...

ON: Számomra az a 250$ egy kicsit drága, de akik komolyabban szeretik a sorozatot, mint én az Uncharted-ot, azok megfogják venni ígyis-úgyis :)
(főleg USA-ban). De most akkor ha jól értelmezem, nemlesz olyan Collector's Edition ami nem lesz számozva és mondjuk 100-120$ fog kerülni, olyan játékosoknak akik azt még megengedhetik? Azért kár érte. Itt is a pénzes gamerek fognak előbre jütni és elkapkodják majd az összeset!
10.
10.
PaprikaJancsi
#3: Ezen majdnem beszartam xD
9.
9.
ADMlN
Eh... a Gamekapocs minőség... Háromféle kiadást kap a Halo, nem kiadványt. A kettő messze nem ugyanaz.

#1: Egy játékot 60$-ért vehetsz, ami pont annyi amennyibe bármelyik másik kerül.
Egy aktuális konzol árának nagyjából felért, egy játékot, digitális contentet, szobrot, fémtokot, egyéb gyűjtői relikviákat vehetsz. Az, hogy ez megéri-e az már egyéni preferencia kérdése.

#2: A számozós őrültség nagyjából azóta van jelen amióta a gyűjtői kiadások (nem csak a játékokról beszélek). Hogy idevágó példát mondjak a Halo Reach szobra, valamint a Halo 4 Limited Edition doboza is számozva volt.
Amúgy a számozás egyben azt is jelenti, hogy limitált a példányszám, ez sem csak a PS4-nél van így.

#4: És tényleg, nőtt az Xbox közösség átlag intelligenciája, mindenki csak nyert. :)
8.
8.
Habbobitas
Még mindig utálom ps networkot, még jó hogy jobban szeretem az xbox-ot. Ennyi.
6.
6.
godach
Na ne rinyáljatok már! Ez azért kerül ennyibe, mert a szobornak érzései vannak. És ha illetéktelen lép be a házba, akkor a Robotika első három törvénye alapján fog cselekedni.
5.
5.
Gykrizsi
#3: Most látom, hogy Orderből lesz különleges kiadás, még jó, hogy One-t vettem. XD Most komolyan, mi értelme volt megszólalnod.
4.
4.
Mr.Dead
#3: Mert a Halo 5-nek három fajta kiadása lesz? Oké....
3.
3.
macilaci40
XD öcsém még jó,hogy ps4-hez álltam át :D
2.
2.
strike19
Most mekkora divat lett ez a számozott dolgok.A PS4 Anniversary 20 kezdte ezt a számozós őrültséget.De ott megértem mert csak 12300 db van belőle.És egy konzol szerintem nagyobb értéket képvisel 30 vagy 40 év múlva mint egy kő szobor.
1.
1.
Raam989
Tehát egy új konzol áráért lehet venni egy játékot, amiről még a készítők sem tudják, hogy pontosan mit fog tartalmazni. Nice.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...