Új Baldur's Gate-en dolgozik a Beamdog

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Beamdog bejelentette, hogy az eddig csak Adventure Y-ként emlegetett projektje valójában egy új Baldur's Gate-játékot takar, amely az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja elmesélni.

A Baldur's Gate-játékok és az Icewind Dale felújított változatait készítő Beamdog bejelentette, hogy új Baldur's Gate-en dolgozik. A fejlesztőcsapat még 2012-ben kezdte el emlegetni az Adventure Y nevű projektjét, mint utóbb bebizonyosodott, ez takarja az új anyagot.

A játék pontos címéről, várható megjelenési dátumáról és egyéb részleteiről csak tavasszal beszélnek majd a srácok, most annyit árultak el, hogy a Baldur's Gate első két része közötti eseményeket fogja elmesélni az új rész, és hogy "a minden eddiginél nagyobb" projektjük is az Infinity motort használja majd.

Mivel valószínűleg úgyis többen rákérdeznének, a Beamdog azt is hozzátette: egyelőre nem dolgoznak a Baldur's Gate III-on, de "hazudnának, ha azt mondanák, még nem gondoltak erre". Reménykedni tehát lehet.

9.
9.
turleysqt
#7: Most nagy idiótának tartalak, hogy összekeverted az Enchanced-et az enchanteddal, remélem szégyelled magad! Hülyeséget félretéve, 15 éve seggem vertem volna a földhöz egy ilyen hir hallatán,de mamár valószinüleg belefáradnék elég hamar.
5.
5.
N!ghtmare
Ennek örülök, mert akik telesírják a fórumokat, hogy "bezzeg régen az igazi rpg-k mint a Baldurs Gate meg hasonlók ma már nincsenek csak ilyen szar Dragon Age-k blabla" most végre megkapják amit akarnak és talán eltűnnek a picsogásukkal.

Szerintem ez egy halott stílus, elég szűk réteget érdekel azokat is csak a nosztalgia miatt.
4.
4.
Gorrister
Először kihozták a Baldur's Gate Enchanted Edition-t bugosan, de nagyon szépen elkezdték dobálni hozzá javításokat és a végére egy fasza játék lett.
Aztán kihozták a Baldur's Gate II Enchanted Edition-t bugosan és bár kiadtak ahhoz is javítást de igazából a mai napig szarnak rá hogy kiirtsák az össze bugot, a javítások helyett inkább kihozták az Icewind Dale-t amiről nem tudok nyilatkozni mert nem próbáltam, de van egy tippem hogy az is hemzseg a hibáktól.
Én azt javaslom a srácoknak előbb inkább tanuljanak meg rendesen programozni mert sok sok kisebb nagyobb hiba teszi élvezhetetlenné az amúgy dicséretes munkájukat.
2.
2.
Cellator
#1: Pontosan, lelkemből szóltál. Ettől függetlenül nem kis izgalommal tölt el. Remélem megtartják a régi jó hangulatot és talán a grafikát is. :)
1.
1.
DarkLord
Nem tudom, hogy ennyi idős fejjel már lenne e hozzá türelmem :S, pedig életem legjobb játéka volt a Baldurs Gate és még így is azt mondom, hogy valószínű már nem lenne hozzá türelmem, mert tudom bazi időigényes játék lenne az is, mint voltak a régiek és sajnos annyi ideje már nincs az embernek, hogy elmerüljön egy-egy játékban 100 órákat. (Bár tuti végigtolnám azért csak benn lenne jó pár hónapba, ami végülis nem baj :) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...