Bétafázisba lépett a Heroes of the Storm

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 15.
  • Hír
Link másolása
Kicsit elkéstünk ugyan a hírrel, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt, hogy bétafázisba lépett a Blizzard free-to-play MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A váltással együtt ki is bővült a korai tesztverzió.

Tegnapelőtt lelőtte a Blizzard a Heroes of the Storm technikai alfatesztjét, nem sokkal később pedig elrajtolt a játék zárt bétatesztje - pont úgy, ahogy azt a srácok novemberben megígérték nekünk.


A váltással együtt természetesen ki is bővült a cím, a fenti videó ezeket az újdonságokat veszi sorra. Szó lesz többek között a felturbózott oktatómódról, (itt is) bemutatkozik Thrall és a Sky Temple nevű pálya, illetve a ranked meccsek és az úgynevezett Stimpackek is elérhetővé váltak: ez utóbbiak ideiglenes XP-boostot és plusz aranyat biztosítanak, valódi pénzért persze.

Kommentben várjuk a bétás tapasztalatokat!

4.
4.
Stiw
Nekem eddig bejön a cucc. :) Azt vettem észre, hogy a campeket nagyon fontos gyilkolászni, hogy megkapjuk a zsoldosokat. Valamint létfontosságú kihasználni a pályák adottságait (Blackheat's Bay-nél fizetni maga Blackheart-et, hogy a hajója lövöldözze az ellenséges falakat, stb). Másik: a menetek pörgősek, szinte percenként léped a szinteket a csapattal. Nincsenek tárgyak, éppen ezért gold sincs, és nincs last hit sem. Nem tudom, hogy ez mondott-e nektek újat, de a fent felsoroltak nagyon mássá teszik a HotS-t a Dotától és a többi vetélytárstól. Attól még, hogy Dotázok, a HotS-el is fogom nyomni. :)
3.
3.
MikelGun82
Pár napig volt szerencsém kipróbálni, Isteni! Sajnos a zárt béta fut jelenleg smire még én sem kaptam invitet, de remélem kapok, vagy hamarosan nyílt bétába lép...
1.
1.
Makka999
Lassan majdnem egy éve jelentkezdtem bétára és most se kaptam meg... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...