Tizenkét órás kampány a The Order: 1886-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szavahihetőségéről híres iparági bennfentes elárult pár részletet a The Order: 1886-ról. Eszerint a kampány kényelmes tempóban 10-12 óra játékidővel bír, noha a Ready at Dawn alkotása teljesen lineáris lesz.

A tűz közelében helyet foglaló Shinobi602 neve bizonyára ismerősen cseng számotokra, ő hintette el elsőként, hogy a The Order: 1886 nem jelenik meg 2014-ben, de korábban arról is beszámolt, hogy az Assassin's Creed: Unity négyfős kooperatív móddal jelenik meg. Szinte minden állítása beigazolódott, így megkülönböztetett figyelemmel tekintünk a pletykáira.

A NeoGAF fórumán az úriember azt írja, hogy a The Order: 1886 kampánya 8-10 óra játékidővel bír, de 10-12 óra is kisajtolható belőle, ha minden zegét-zugát átkutatjuk a pályáknak. A játék felépítése nagyjából a The Last of Usnak és az Unchartedeknek felel meg. 

Lesznek olyan nyitott részek a játékban, ahol hatalmas tömegeket mozgat meg a program, pontos számadat nincs a képernyőn egyidejűleg jelenlévő NPC-kről, de a korábbi artworkök kiváló kapaszkodót nyújtanak (lásd a beszúrt képeket). 

Shinobi602 már nyúzta a The Order: 1886-ot, a karakterek rengeteget beszélnek, a játékmenet a hagyományos fedezékharcos TPS-eket idézi, és sokak számára talán "nem eléggé innovatív", de "a narratíva szuper erős". Lineáris, filmszerű shooterrel lesz dolgunk gyönyörű látvánnyal, ütős fizikával és lövöldözéssel az alternatív viktoriánus korabeli Londonban, ráadásul a horrorelemek sem hiányoznak majd.

A Ready at Dawn alkotása a múlthéten került aranylemezre, megjelenése február 20-án várható.

25.
25.
Blueberry
Csak nehogy 80%-ban átvezető videókból álljon,nem fílmezésre vettem a ps4-et!!!
23.
23.
kriszvandaar
Nem rossz ez a 12 ora de szerintem ezt en is csak hasznaltba fogom szerintem. Amugy a destinybe pont ma lett meg a negyszaz ora :-)
20.
20.
BloodyDeath
Én pont ezt várom el tőle. Ha többet kapok akkor annak örülni fogok. ;)
19.
19.
Hunszi
#14: ez mekkora igazsag :D
17.
17.
godach
#10: Na viszont az Uncharted kettőt, mire végigjátszottam örültem hogy vége van.
Nagyon jó játék, nagyon epic jelenetekkel. Minden úgy volt jó, ahogy volt. Nekem, akkor annyi elég volt. Bár lehet ezt azért mondom, mert két műszak alatt daráltam le ;)
16.
16.
godach
#12: Előléptettem lol
15.
15.
tupaccc
11. van ember a világon, aki nem ezt érezte? :-) Összes rész király volt, de a UC2 nekem a tökéletesség tökéletessége volt :-)
14.
14.
Szőrös Car
Auto Aim-al 6óra, anélkül lesz 12 is.
13.
13.
Chrysh
#10: Legutóbb én a Duke Nukem Forevert és a Chronicles of Riddick játékokat toltam ki, és míg az előbbinél a játékidő negyede után is már eret tudtam vna pattintani magamon egy kenőkéssel, addig a Riddck játékokkal simán elszórakoztam volna még +6-7 órát
12.
12.
KopyAti
Gamekapcsos lettél Yanez? Há' hogy? :)
10.
10.
Yanez
Érdekes dolog a játékidő, mert jól mondja godach, sok esetben, ha több, mint 10-12 óra a kampány, utána unalomba fulladhat. Viszont, ha megvan a hangulat, olykor 20 óra is kevés lehet. Egy UC-ben, vagy újfajta TR-ben én még 40 órát is szívesen elfogadnék, de mondjuk a Bioshock Infinity-re meg pont igaz az első állítás. Szóval nagyban függ a játéktól is. Remélem a The Order esetében nem lesz ez se sok, se kevés!
8.
8.
Chrysh
#4: 12 óra játékidő, ha minden zeg-zugot átkutatunk!!!!!!! Remélem olvastátok, csak nehogy az legyen mint a Bioshock Infinite-nél, mert ott is ment a szájhabzás, hogy simán ki lehet pörgetni 12 óra alatt, aztán kiderült, hogy az illető csak végigrohant az egészen, mint vmi félkegyelmű...
6.
6.
tupaccc
Volt ez a játékidő egyszer már pletyka szinten 6órás is, szóval én megvárom a megjelenést. Viszont ez a játékidő sokkal hitelesebbnek tűnik. Hiába néz ki király játéknak, szerintem az eladási mutatókban nem lesz semmi különleges. Én ezt a tartalom miatt hiszem. Se coop, se multi, és ha az ember nagyon rákattan, 1hétvége alatt átviszi. Utána megindul a szokásos csere-bere, mert nem éri meg meg majd megvenni újan, inkább használtan 1hétre, és gyors tovább adni.
Nem vagyok multi bolond, de például a legtöbb videóban társakat láttam a főhős mellett, egy coop igazán belefért volna szerintem. Viszont Gears of War multijának teljes mértékű koppintása is nagyon illett volna ebbe a világba. A környezet-hangulat szerintem király lett volna. Én ezek hiányát nagyon sajnálom.
5.
5.
DON GONDOCS
Egy tps játéknál ez dícsérendő játékidő, főleg a ha teljes játék végig fentudja tartani a figyelmet. khm (..ugye killzone, Infamous, Haze)
4.
4.
godach
Egyébként nem tűnik soknak, de viszont elég sok játék pont ezután az idő után kezd el unalmassá, vontatottá válni.
Mindig a Mass Effectet veszem példaképp. Mellékküldetésekkel, felfedezésekkel mindennel együtt 23 óra alatt toltam ki. Egy lineáris játéknál a 12 óra teljesen korrekt.
3.
3.
Ruga
Már csak alig több mint egy hónap.. A keret jó, tetszik, a tölteléket meg majd meglátjuk.
2.
2.
Nagyon varom mar, teljesen rendben lesz sztem a jatekido :-)
1.
1.
Gykrizsi
Ilyen fajta játéknál szerintem ez az okés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...