Folytatódik a Rock Band?

Link másolása
Beszédes kérdőívet lőtt fel a napokban a Harmonix, melyben a játékosokat kérdezi a Rock Band élményeikről. Emellett feltesznek olyan kérdéseket is, melyek egy új Rock Band-játék érkezését sugallják.

Nagy meglepetés volt, amikor múlt héten bejelentették, hogy új DLC-t kap a több mint négyéves Rock Band 3. Ez azért is volt meglepő, mert szeptemberben még arról szóltak a hírek, hogy leáll a játék támogatása.

Már a meglepetés DLC is gyanús lehetett, azonban ezúttal egy sokkal egyértelműbb utalás történt a lehetséges folytatásra. Az előző epizódokat is fejlesztő Harmonix Twitterjére került ki egy kérdőív, melyben a fejlesztők az eddigi Rock Band élményeikről kérdezik a játékosokat. Félreérthetetlenek azok a kérdések, melyekben azt firtatják, hogy megvannak-e még a régen vásárolt gitárkontrollerek, vagy hogy előrendelnénk-e egy új epizódot. A kérdőívben kíváncsiak arra is, hogy rendelkezünk-e jelen generációs konzolokkal, így nagy eséllyel az epizód Xbox One-ra, PS4-re és talán Wii U-ra érkezne.

A Harmonix egyébként épp mostanában fogja befejezni a közösség által finanszírozott Amplitude-ot és a Chroma nevű zenés FPS fejlesztésében is részt vesznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...