Rock Band 4 PS4, XBOXONE

A zenés játéksorozat negyedik része.

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.

Csődöt jelentett a Mad Catz

A Rock Band 4 óriási bukása, majd az utána meghozott rossz pénzügyi döntések után március végén csődeljárást kezdeményezett maga ellen a Mad Catz Interactive, ami így valószínűleg végleg lehúzta a rolót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.

E3 2016: Új gitárt kap a Rock Band 4

A Harmonix gőzerővel tolná tovább a Rock Band 4 szekerét, az idei év végére egy sor tartalmi és hardveres újdonságot jelentett be a csapat. Érkezik az első nagyobb kiegészítő és az új gitárkontroller is.

Egy céget már padlóra küldött a Rock Band 4

Nem sikerült túl jól a ritmusjátékok Nagy Visszatérése, ahogy a Guitar Hero Live, úgy a Rock Band 4 sem muzsikált valami szépen. Utóbbi esetében a Harmonix gyártópartnere, a Mad Catz veszítette a legtöbbet.

Online multit kap a Rock Band 4

A Rock Band 4 év végén érkező frissítésével élesedik az online multplayer a Harmonix ritmusjátékában. Végre a netes barátainkkal közösen zenélhetünk kifulladásig, mintha csak a Quickplay játékmódban nyomulnánk.

Nem gyűlt össze a pénz a PC-s Rock Band 4-re

Véget ért a PC-s Rock Band 4 crowdfunding-kampánya, sajnos azonban a kért összegnek nagyjából csak a fele gyűlt össze. Ez nagy eséllyel az jelenti, hogy mégsem jelenik meg a játék a platformra.

PC-s Rock Band 4-re gyűjtenek

A Harmonix számítógépekre is elhozná a konzolokra tavaly ősszel megjelent Rock Band 4-et, ám ehhez a ti segítségeteket kéri. A ritmusjáték portjáért crowdfunding-kampányt indított a bostoni stúdió.

Amerikai toplista: az Xbox One vitte az októbert

Alaposan elcsavarta az amerikaiak fejét a Halo 5: hiába csökkentett árat a Sony októberben, ez azon ritka hónapok egyike volt, mikor az Xbox One eladásai megelőzték a PlayStation 4-ét.

Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.