Sid Meier's Starships bejelentés

Link másolása
Új körökre osztott stratégiai játék készül a Firaxis műhelyében PC-re, Mac-re és iPadre. Sid Meier ezúttal egy űrhajóflotta menedzselését és irányítását adja a játékosok kezébe.

Új stratégiai játék készül Sid Meier nevével fémjelezve. A Sid Meier's Starshipsben egy űrhajóflotta irányítását kapjuk kezünkbe, mellyel szabadon bejárhatjuk a galaxist, küldetéseket teljesíthetünk és bolygókat foglalhatunk el. A harcok körökre osztottak lesznek, hajóinkat pedig aprólékosan testreszabhatjuk.


Sid Meier szerint a játék egyfajta folytatása lesz a Civilization: Beyond Earth történetének. Ennek bizonyítéka, hogy a kiadó szerint lesz valamilyen játékmeneti kapcsolat is a két játék között, így kiegészítik egymást, de részleteket nem árultak el erről.

A játékot egy kisebb csapat fejleszti Firaxison belül Sid Meier vezetésével. Megjelenés PC-re, Mac-re és iPad-re.

4.
4.
névtelenség
Amúgy ha Sid-ék így folytatják tovább a Civ4-es mod-ok meglovagolását akkor már csak idők kérdése, hogy jöjjön egy Fall from Heaven.

Remélem vannak itt rajtam kívül, akik tudják miféle kemény drogról beszélek.
3.
3.
simon 555
Ez kell. Már a Beyond Earthből is hiányoltam, hogy nincs űrbéli játékmenete. Sollal nagyobbat ütött volna ha pl ténylegesen nekünk kell megtalálni az új otthont.
2.
2.
névtelenség
#1: ...azt BSG akart lenni...

2015 és itt még mindig szerkesztés gomb nélküli kőkor van.
1.
1.
névtelenség
Szóval a Civilization 4 Final Frontier mod és a BGS házasodik?
Ide vele!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...