Mindenki számára elérhető a Steam Broadcasting

Link másolása
A Steam-kliens legutóbbi frissítésével mindenki számára elérhetővé vált az élő közvetítés lehetősége. Emellett most már az fps-számlálóért sem kell a béta klienst telepíteni.

Sok hasznos újítással bővült az utóbbi időben a Steam. A Steam Broadcasting segítségével a Twitch-hez hasonlóan közvetíthetjük a játékunkat, az fps-számlálónak köszönhetően pedig most már nem kell külön programot használni a teljesítmény méréséhez.

Ezek az opciók eddig csak a Steam béta kliensében voltak elérhetőek, azonban a tegnap este élesített frissítésnek köszönhetően most már mindenki kipróbálhatja az újításokat. Az alapbeállítások szerint ha meg szeretnénk nézni egyik barátunk játékát, először felkérést kell küldeni neki. A beállításokban azonban módosíthatjuk ezt, így bárkivel megoszthatjuk a bénázásunkat, ami a játék steames közösségi oldalán is megjelenik.

9.
9.
toriell
Egyetértek..:D hiba üzenet:D
8.
8.
Extol
én próbáltam ezt a boadcastingot haverral, ő se én se tudtunk használni mert mindíg valami hibaüzenetet ír, 1-2 másodpercre beugrott egy egy kurzor egy f*s színű háttér előtt ez volt az össz amit láttam
5.
5.
Thevon
#4: Nem.Egy honapja hasznalok steamet ezert nem ertek sok dolgot.
4.
4.
rappit
#3: Frissítette már magát a steam?
3.
3.
Thevon
Nekem valamiért azt írja,hogy csak a béta kliensbe tudom megnézi,és az fps számlálót se találom.Aki tud benne segíteni az írjon.
2.
2.
Hát a broadcastingot egyszer poénból kipróbáltam ( teljes csőd volt 35 / 1.5 -es nettel ) de amúgy nem nekem találták ki. Az fps számlálóra se volt még soha sem szükségem. A szigorítások viszont tetszenek. Ami a legjobban idegesít az továbbra is a fogyatékos kereső és szűrők. Talán majd egyszer...
1.
1.
lesik20
>Steam Master Race Represent
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...