Vampyr - A Remember Me alkotóinak új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A hamarosan elérhető Life Is Strange után se tétlenkedik a francia Dontnod csapata, a stúdió kiadója ugyanis ma délután a Twitteren mutatta be Vampyrt, amiről egyelőre csak egy plakátot tudunk mutatni.

A francia Dotnod legújabb játékáról, a Vampyrról egyelőre csak annyit tudni, amit a lentebb is látható artwork elárul. A készülő cím horror témájú szerepjáték lesz, ami valószínűleg valamilyen viktoriánus vagy gótikus környezetben fog játszódni, csak úgy, mint a The Order: 1886, a Code Name: S.T.E.A.M. vagy az Assassin’s Creed: Victory. Úgy tűnik, ez lesz az idei év slágere.


 A  történet az első világháború utáni időkben játszódik, amikor a spanyolnátha számolatlanul szedte áldozatait. Mi egy olyan doktort fogunk alakítani, akit egyik páciense változtat át vámpírrá. Számos alkalommal szembesülünk majd morális kérdésekkel, a játékban ugyanis nem egyszer életről vagy halálról kell döntenünk, hiszen orvosként életeket kell mentenünk, vámpírként azonban szomjúságunk csillapítása is feladatunk lesz.

A megjelenési dátumról, illetve a platformok listájáról egyelőre nincsen információnk, de amint többet fogunk tudni, beszámolunk róla.

12.
12.
keiji maeda
pont hogy nem sandbox játék kellene a vámpírosdiból, unalmas már hogy van egy hatalmas város és akkor állandóan ugyanazt kell csinálni minden küldetésnél ...... minden játék egy gta klón lett az utóbbi években. :(
11.
11.
thernielle
#9: Úgyvan, azt azóta igyekszem elfelejteni! :) Azt a gányolmányt!
10.
10.
Dreadlox
btw én egy 18-19. századi vámpíros sandboxnak örülnék igazán! bálokból elcsalni ürinőket vagy kocsisok vérét kiszívni a sötét ködös éjszakában :D no homo :D
9.
9.
Dreadlox
Remélem jobb lesz mint a tavalyi Dark, az valami katasztrófa volt, de nem is nevezném vámpírnak azt :D
8.
8.
izolee69
#4: Ja, meg a zombik. Kicsit lerágott csont már (szó szerint :-))
7.
7.
giga321
Kíváncsian várom. Remember Me nekem nagyon tetszett. Csak azt bánom abból, hogy nem sandbox volt hanem lineáris. Istenem mit nem adnék egy szabadon bejárható GTA nagyságú cybeerpunk játékért. Ezért várom veszettül a cyberpunk 2077-et.
6.
6.
Streetwiser
#4: Egy BooldRayne remake-re vevö lennék sandboxban :)
4.
4.
DollSyndrome
Mai napig nem értem miért nem lovagolták meg a sandbox témát vámpírokkal. Pedig annyi lehetőség van a vérszívókban. Mindig csak a szuperhősök a gengszterkedés.
3.
3.
azureknight0715
Én meg a Blood Omen és Soul Raiver óta várok egy igazi jó vámpíros játékra. Nem tudom mért hanyagolják a témát, pedig van benne potenciál.
1.
1.
thernielle
Na de hogy végre már valami ígéretesnek tűnő vámpíros cím! Amióta a WoD MMO-t lelőtték, teljesen el vagyok keseredve, újra meg újra előveszem a Vampire the Masquerade: Bloodlinest, talán újra lesz mire várni a következő egy-két évben. Örülünk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...