Fable Legends trailer és képek

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután tegnap kiderült, hogy Xbox One mellett PC-n is játszható lesz az új Fable, a Microsoft közreadott néhány vadonatúj látnivalót is, így friss képlopatokon és mozgóképes anyagon is pózol a Fable Legends.

A két évvel ezelőtt Gamescomon leleplezett vadonatúj Fable-játékról, a Fable Legends-ről még mindig nagyon keveset tudni. Ezen sajnos a tegnapi Windows 10-es Microsoft konferencia se változtatott, ott ugyanis mindössze annyit jelentettek be a redmondiak, hogy a korábban csak Xbox One-ra beharangozott Fable Legends PC-n is játszható lesz, ráadásul cross-platform funkciót is kap, így a PC-sek és az Xbox One-os játékosok egymással is kalandozhatnak.


Hogy mit tudunk még? Hogy a sztori 400 évvel az eredeti Fable cselekményei előtt játszódik, a játékot az Unreal Engine 4 hajtja, stílusát tekintve egy online-központú kooperatív kaland lesz és persze lesz benne SmartGlass-támogatás.

8.
8.
Neo1989
Remek akkor amikor ez kijön akkor biztos kint lesz a W10 is.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Köszönöm az értelmes választ.
5.
5.
fojesz
#4: Egyedül is lehet majd játszani, ilyenkor az AI irányítja a többieket. Illetve a küldetések is történetközpontúak lesznek.
1.
1.
Gykrizsi
Egész jópofának tűnik, és marha szép is. Csak azt nem értem, hogy ebben lesz valami egyszemélyes kaland., vagy csupán multis mód?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...