Star Citizen - mi várható idén?

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 22.
  • Hír
Link másolása
A modulokban megjelenő űrszimulátor idén hatalmas változásokon megy át - hogy pontosan mi várható idén, arról Chris Roberts csapatának részletes fejlesztési ütemterve ad tájékoztatást. Az FPS-rész például tavasszal debütál.

Tegnap a Star Citizen kapta a főszerepet a BAFTA Masterclass prezentációján, melynek során Chris Roberts vázolta az űrszimulátor fejlesztési ütemtervét. Ebből kiderült, hogy a játék végleges verziója 2016 folyamán érkezik, ám addig is számos új funkciót építenek a korai hozzáférésű változatba.

Tavasszal érkezik az FPS-rész bétaváltozata, illetve a Planetside és a közösségi funkciók is elstartolnak. Nyáron élesedik az Arena Commander 2.0, ősszel pedig érkezik a sztorivezérelt single player kampány, a Squadron 42 első epizódja. A Persistent Universe mód 2015 végén érkezik, ám kizárólag a támogatók kapják meg.

Természetesen a fejlesztők bármikor eltolhatják az időpontokat, ha a fejlesztés nem úgy halad, ahogy azt tervezték. Bízzunk benne, hogy ilyen nem fordul elő, lévén pénz van rá, már 70 millió dollár jött össze az adományokból.

8.
8.
randall13
#7:

LoL


Ennyi hülyeséget is ritkán lát az ember 5 mondatba préselve.
7.
7.
KőbányaKispest
Tipikusan az a játék, amiből betegre keresik magukat, húzzák még vagy 2-3 évig, aztán ha neadjisten meg is jelenik egyszer az életben, akkor egy hatalmas bughalmazt kap a kedves közönség.

Mert mire kiadják, a mostani driverek, minden elavul hozzá képest, magyarul két három évente majd közlik, hogy hát változott a szoftveres meg hardveres környezet, meg a felhasználói igények, ezért hát kukáztuk a fél játékot és megint kell 3 év.

És a remény hiúság, etetés majd eladja a játékot. És ezt éveken keresztül tudják még csinálni. De veszteni senki nem veszt semmit, aki pénzt ad nekik, kap egy kis ürbéli mókát, ők meg whiskyznek a sör helyett a Ferrariba még egy jo ideig.
5.
5.
vnm51
#4: Jó lesz az Chris Robertsnek is.
Bár ha Metzen is benne van kíváncsi lennék, hogy milyen űrvarázslatok lesznek benne... Mé' milyen jó lenne: Chris Metzen Roberts: WOSC.
4.
4.
g.man580
ÖÖÖ
"A modulokban megjelenő űrszimulátor idén hatalmas változásokon megy át - hogy pontosan mi várható idén, arról !!!!!!Chris Metzen!!!!!!! csapatának részletes fejlesztési ütemterve ad tájékoztatást. Az FPS-rész például tavasszal debütál."
Ne is tudtam hogy a WOW egyik attya(Chris Metzen) egy űr sim-en dolgozik egy másik cégnél. Ez most komoly? Vagy tényleg egy másik Chris Metzen nevű ember is dolgozik a Robert Space Industries-nél. Ha ez nem elírás akkor elnézést kérek.
1.
1.
torz_on_borz
Nem ártana javítani a cikket mert eddig - kerekítve - 70 milla jött össze , nem 100 .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...