Borderlands 3 bejelentés jöhet a hétvégén?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 24.
  • Teaser
Link másolása
A hétvégén zajlik a PAX South, amelyen a Gearbox több alkalommal is előadást tart. A csapat vezérigazgatója ezzel együtt arra célozgatott, hogy vasárnap még egy Borderlands 3 bejelentést is kaphatunk.

Pörögnek az események a Borderlands-sorozat körül, tavaly jelent meg a Borderlands: The Pre-Sequel!, elrajtolt a Telltale-féle Tales from the Borderlands-széria, és hamarosan boltokba kerül egy PS4-eseknek és Xbox One-osoknak szánt csomag is a második és a legutóbbi rész felturbózott változatával.

Ha viszont minden jól megy, még a hétvégén befuthat a várva-várt Borderlands 3 bejelentés is. Erre Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója célozgatott a PAX South egy tegnapi panelbeszélgetésén, ahol egy rajongó kérdésére árulta el, hogy a vasárnapi előadásukon mondanak majd valamit a Borderlands következő teljes értékű részéről is. Így legyen!

9.
9.
TheDeathFlash
2012 ben jött ki a 2 a PS-t meg nem ugyanazcsinálta mint a többit.Ez ugyanaz mint a Batman Arkham Origins és az Arkham knight mindenki arockstedyset akarja
8.
8.
kopic
Remélem, h tényleg bejelentik !
6.
6.
Teuton
Nagyon remélem a hogy számozott játékok színvonalát fogja megütni és nem süllyed Pre-Sequel szintekre.
5.
5.
DON GONDOCS
Ugyan a geabox visszamehetne Alien játékot csinálni mostmár vagy Brother in armsot, bár annyira azért az sem tetszett.
4.
4.
guitarlord
#3: +1

Inkább egy Gearbox fejlesztésű Duke Nukem játékról szeretnék hallani, de jelenleg a hamvaiból feltámadt 3DRealms pereli a Gearbox-ot a jogokért, nem hiszem, hogy teljesül ez a vágyam....
3.
3.
eszem
Szeretem a borderlands-ot, de ideje lenne egy pár éves pihenőre küldeni. Az eddigi 3 rész nagyon élvezetes de sajnos egy kaptafa lett.
2.
2.
KeXxX
Kíváncsian várom, bár még a Pre-S-t sem fejeztem be, mert beleuntam..
1.
1.
DON GONDOCS
Nem maradhatunk Borderlands nélkül ebben a generációban se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...