Vadiúj képeken a Final Fantasy XV

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 26.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix jóvoltából egy csokornyi ropogós képet kaptunk a Final Fantasy XV-ről. A JRPG egy összefüggő világban játszódik és közelebbről nézve is bámulatos grafikával rendelkezik. Kár, hogy a dátumot még nem ismerjük.

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, az Xbox One-ra és PS4-re érkező Final Fantasy XV teljesen nyitott világban játszódik, nem lesz zónákra osztva, töltőképernyők bámulása nélkül bejárhatjuk az egész területét. A Luminous Studio engine-je ráadásul nem csak ebben erős: részletgazdag, tűéles grafikát varázsol a képernyőkre.

Nem hiszed? Nézd meg közelebbről a legfrissebb képeket!

3.
3.
Naridar
Nekem eddig bejön a látványvilágnak a hangulata, kicsit road movie feelingje van az egésznek és valóban modern - nem steampunk (VI), dieselpunk (VII), űrtechnológia-a-középkorban (X, XII) vagy futurisztikus (XIII) hanem tényleg majdnem olyan, mint amit a valóságban találhatunk (a kristályokat meg természetes kőboltíveket leszámítva), legutóbb ezt az ismerős-otthonos világot a 8. rész találta el ennyire. Csak legyen a történet és a játékmenet is ilyen erős és akkor végre egy jó FF játékot kapunk.
2.
2.
Irasalgor
Nekem kicsit ez a kocsikázós játékmenet nem tetszik, kíváncsi vagyok, hogy a még 2009 környékén kiadott romantikus-vacsorázós jeleneteket beleteszik-e a játékba, vagy pedig csak látatlanba kell majd száguldozni ide-oda a nagy területeken 20 órán keresztül, hogy aztán visszatérjünk a száműzetésből. Valószínűleg ha veszek majd új konzolt, ezért a játék miatt fogom megvenni, mint ahogy annak idején az FFXIII miatt vettem meg az X360-amat is - persze, nem csak ezért, de ez volt a mérföldkő -, de attól még kicsikét szkeptikus vagyok a mostanában kiadott trailereket nézve.
1.
1.
KopyAti
Hát ez valami brutalika lesz, ami a grafikát illeti! Éljenek a grafika buzik! Köztük én is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...