Új játékon dolgozik a BioShock alkotója

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Azok után, hogy 2013 februárjában váratlanul lehúzta a rolót az Irrational Games, Ken Levine, a BioShock-sorozat atyja meglehetősen háttérbe vonult. Idáig, tegnap ugyanis Twitterén jelezte, valami egészen új dologra készül.

Ken Levine, a zseniális BioShock-sorozat alkotója az Irrational Games bezárása óta most először hallat magáról, s ha már ilyet tesz, akkor azt meglehetősen hatásosan teszi, ugyanis Twitter-oldalán megerősítette, egy teljesen új játékon dolgozik.

A rajongók által feltett kérdésekre adott válaszokból annyi derült eddig ki, hogy a fő platform a PC lesz, és a játék még nagyon kezdeti állapotban van, a prototípus is csak hónapok múlva készül el, így az E3-on biztosan nem fogják bemutatni. Levine azt is megerősítette, hogy egy még nem létező univerzum lesz az alap, vagyis nem már ismert játék folytatásáról, esetleg remake-jéről van szó. Az viszont biztos, hogy sci-fi témájú shooterrel lesz dolgunk.

13.
13.
kopic
#11: Am számomra azért sem volt oan izzasztó az 1999 mód, mert megvan a Komplett Kiadás, amiben kaptam egy csomó plusz dolgot: 500 silver eagle, 9db gear (Handyman Nemesis-el a Handymant pár perc alatt ki lehet nyírni), 5 lockpick, meg 5 infúzió, amivel majdnem mindent kimaxoltam.
Sztem a legerősebb fegyverek: Carbine, shotgun.
Vigor: Charge, possesion. Előbbi fullra fejlesztve, és megfelelő Ruhadarabokkal brutális, és megkönnyíti a dolgodat is.
12.
12.
Solid Snake1984
Végigolvasva a kommenteket, leesett, hogy egyik DLC-t sem pörgettem ki. Nos ezen segíteni kell. Kezdem mindjárt azzal, hogy újra neki állok az Infinitie-nek. Hány kiegészítője van?
11.
11.
br1Koo
#10: Az szép teljesítmény, én is azon nyomattam, de rohadt sokszor kellett felkeltenie Elizának. Mondjuk tegyük hozzá, hogy én sose szerettem ezt a daráldát, meg a képességeket se nagyon használtam, de végsősoron izgalmasak voltak az enemy-k, meg az egész dinamikája.
9.
9.
frenkyboyhun
Az Infinite a kedvenc játékaim között van. Engem azzal a gammával kilóra megvettek. Bármi is készül, egy próbát mindenképpen teszek vele. Emlékszem pedig még milyenkétkedőn fogadtam az Infinite bejelentését, de az előzetesben Nico Vega dallamaira történő akció orgia az teljesen megynert magának, és egy cseppet sem csalódtam a játékban.
8.
8.
Neo1989
Sci-fi témájú shooter JEEEEE :)
7.
7.
Dercsi
Nekem bejött mind. Mindegyikben volt egy kicsi plusz. Remélem lesz olyan jó az új project mint az elődök!
6.
6.
br1Koo
Szerintem meg a harmadik veri az összeset, hozzáteszem hogy az elsőt is imádtam. Viszont az közel sem ér fel ahhoz, amit elértek Elizabeth-el az Infinite-ben. Az meg hogy egy szimpla shooter rohadtul nem tudta elrontani a képet nálam, mert egyszerűen zseniális atmoszférát, sztorit és feledhetetlen karaktereket alkottak a fejlesztők.
4.
4.
Solid Snake1984
Nekem a látványvilága bejött nagyon az Infinitie-nek. Bízom a srácokban. :)
3.
3.
DON GONDOCS
A sci-fi shooter remélem valami systemshock féle lesz, vagy valami idegen bolygón fog játszódni
2.
2.
Lovy11
Nekem az első kettő bejött.A 3. messze nem olyan jó sajnos, pedig vártam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...