PlayStationre költözik a Spotify

Link másolása
Összeáll a Spotify és a Sony, ennek hozományaként pedig érkezik a PlayStation Music nevű szolgáltatás. Az eddig hasonló szerepet betöltő Music Unlimited így feleslegessé válik és megszűnik.

PlayStation konzolokra is elérhető lesz a Spotify zenestreamelő szolgáltatás. Az eddig működő Music Unlimited március 29-én megszűnik és leváltja a PlayStation Music. Az éppen aktuális előfizetőket egy hónapos Spotify Premiummal kárpótolják.

A Spotify egyébként ingyenesen is használható, azonban ezért cserébe meg kell tűrnünk a zeneszámok közötti reklámokat. A havi 4,99 eurós Premium előfizetéssel viszont megszabadulhatunk ezektől. A Spotify egy ideje már Magyarországon is elérhető, a hivatalos oldal tanúsága szerint a PlayStation-verziót is megkapjuk.

A PlayStation Music valamikor a tavasz folyamán lesz elérhető PS3-ra, PS4-re és Xperia okostelefonokra. Az ígéretek szerint játék közben is hallgathatjuk majd a zenét, erről további információkat majd később kapunk.

A lépés egyébként része annak az egységesítési folyamatnak, mely keretében a Sony az összes szórakoztatóipari szolgáltatását betereli a PlayStation márka alá: februárban a Video Unlimited is PlayStation Video névre vált.

8.
8.
Berkes2000
A havi 5 €-nél olcsóbban is elérhető a prémium a T-nél, sőt vannak olyan díjcsomagok amiben benne van a prémium és a meglévő ingyenes accountod is upgradelheted. Igaz ez mobilra van, de ha előfizetsz rá bármilyen eszközzel be tudsz prémiumba lépni...
7.
7.
Kelan
#5: Én pont így jártam vele.
Telefonon is fenn van, bluetooth-al kapcsolódik a fejegységhez kocsiban és megy a zene folyamatosan ott is.
Bár én előfizettem rá, érdemes kipróbálni a Lazify programot is benne (PC-n).

Azért egyszer próbáld ki USB DAC-al is hallgatni.
Nem fogod észrevenni, hogy nem lossless. ;)
6.
6.
Spectrum
#2: Hát, szerintem meg nagyon nem lenne vices.
5.
5.
Necreon
Elég nekem PC-re. Tudtam mindig is a létezéséről, de valahogy sosem mozgatott különösebben. Aztán talán egy, de inkább két hete azon kaptam magam hogy nem hallgatok egyáltalán zenét már vagy egy hete, mert egyszerűen olyan szinten rongyosra hallgattam mindenem hogy semmi kedvem már elindítani őket. Akkor eszembe jutott, hogy hát jé, itt van egy spotify, valami zenés ingyenes program és állítólag van rajta minden, na meg persze full legális.

A spotify-t az Úr küldte le közénk, földi halandókhoz.

Ilyen istenkirály program még nem fordult meg a winchesteremen az elmúlt 10 évben. Egyszerűen fogom magam, böngészés, és megtalálok mindent ami kell, és legfőképp azt amiről nem tudtam hogy kell. Szerettem mindig a filmekben a jazz és blues betéteket (inkább a jazz-t), youtube-on volt 1-2 kedvencekbe elmentve, és így ennyi. Itt meg? Jazzt akarok hallgatni, eszméletlen jó válogatások hadserege fogad 320kbps minőségben az utóbbi 100 évből. Bármelyik külön tetszik, egy kattintással ott vagyok az előadó adatlapján, teljes albumlistával, minden lejátszható, borítóképek, megjelenési évek, hallgatottságról statisztika, top számok külön, biográfia... másik példa, begyűjtöttem a Clint Mannsell lemezeket (film és játékzenéket ír, inkább előbbi), és közte mit találtam? Mass Effect 3 - Leaving Earth. Egy kattintás a Mass Effect 3 feliratra, bumm, egy másik oldalon vagyok ahol ott az OST lemeze, mindenhez listázva előadók ahonnan megint egy kattintás bárkihez eljutni.

Nem tudom hogy tudtam eddig spotify nélkül élni :D.

Egyetlen hátránya hogy minden 320kbps minőségű max, ami hozzám hasonló vájtfűlű zeneimádóknak bánthatja a fülét ha olyasmit hallgat amihez amúgy már loseless (legalább 900/1000 kbps flac) minőségben hozzászokott. Ez különösen Serj Tankian albumainál tűnt fel, azoknál marad a torrentezett verzió.
4.
4.
Blueberry
Ez a playstation-t nem érinti :) tv,telefon... van más fajta
3.
3.
strike19
#2: Sokan lenézik a nintendó-t de elemzők azt mondják ,hogy vannak tartalékai rendesen főleg a 3ds hassít.
2.
2.
anarchoid
#1: Jah doglodik a brand... vicces lenne, ha pont a nintendo elne tul a sony -t ;)
1.
1.
strike19
Sony-nál nagy gondok lehetnek.
Tavaly a laptop gyártás,idén a telefon gyártást szünteti meg.
Most a Sony Unlimited szolgáltatást szünteti meg.
Mi jöhet még?
A TV piact nem hiszem ,hogy veszni hagyják.A Playstation az nyereségesebb mint valaha szerintem.A Sony filmkiadót ért botrányok is nem tesznek jót a Sony-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...