Blogajánló: Klasszikusok

Link másolása
Solid Snake1984 egy kellemes, nosztalgiázós írást készített kedvenc játékairól. Blogjában nem csak listaszerűen felsorolja kedvenceit, hanem mindről kapunk pár sor emlékeztetőt.

A HD-kiadások korában élünk, így gyakran előkerülnek rég elfeledett címek vagy örök klasszikusok. Nem csoda, hogy a kiadók rákaptak erre az üzletre, hiszen minden gamer fejében van legalább egy játék, melyet újra végigjátszana mai korhoz igazított grafikával és játékmenettel.

A blogszekcióban is gyakran nosztalgiáznak az írók, egy-egy címről, évről vagy akár egy egész generációról. Rengeteg munka született a témában, azonban Solid Snake1984 igényesen összerakott munkáját emelném ki ezúttal.

 

A téma természetesen személyes, megismerhetjük az író eddigi kedvenc játékait a '90-es évek elejétől egészen napjainkig. Az emberben akaratlanul is előtörnek a saját emlékei és eszébe juttatja a saját emlékezetes játékait. Mivel én fiatalabb vagyok, számomra külön érdekesség volt, amikor megtaláltam azt a pontot, ahonnan elindult az én játékos pályafutásom. Mit is mondhatnék még?

Olvassátok!

3.
3.
Solid Snake1984
Wáááá. Köszi , hogy kiraktad. Örülök, hogy eljutott jó pár emberhez a kis nosztalgiázásom. Tetszik, hogy nem csak egy rétegnek jött be. :)
2.
2.
FrankBlack
http://i.imgur.com/R2NfBJO.jpg
1.
1.
Cellator
Egy Final Fantasy Vlll, vagy lX remastered HD igencsak jó lenne, vagy egy Commandos 1, 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...