Alien: Isolation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A pletykák szerint ez lesz a Total War-sorozat fejlesztőinek Alien-játéka.
Típus: Akció, FPS

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Switchre költözik az Alien: Isolation

Ülsz a buszon, kezedben a Joy-Con, a szellőzőből kiugrik az Alien, te pedig gyomron könyöklöd a melletted ülőt. Reméljük, hogy nem kerültök majd ilyen helyzetbe, ha Switchen is megjelenik az Alien: Isolation.

Digitális sorozattal tér vissza az Alien: Isolation

A Sega és a Creative Assembly tájékoztatása szerint hamarosan egy hétrészes "digitális sorozattal" tér vissza az Alien: Isolation. A csapat kísérleti projektjének a lényege, hogy interaktivitás nélkül meséljék el a játék történetét.

Animációs Alien-sorozat van készülőben?

Az Observer beszámolója szerint az Alien: Isolation VFX-munkáiért felelős Axis Animation R-besorolású animációs sorozatot készít a játék alapján. Úgy tűnik, a bekebelezés előtt álló Fox egy utolsó rohamot indít Alien-fronton.

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Tényleg FPS-en dolgozik a Creative Assembly

Noha a korábbi álláshirdetések alapján már sejteni lehetett, végre bizonyosságot nyert, hogy egy belső nézetes shooteren dolgozik az Alien: Isolation és a Total War-széria fejlesztője. Még a filmrendező, Neill Blomkamp is látogatást tett náluk.

Új Alien-játékon dolgozik a Fox játékrészlege

A Fox játékrészlege, a FoxNext Games sikeresen felvásárolta a Cold Iron Studios csapatát, akik jelenleg egy, az Alien univerzumában játszódó shooteren dolgoznak, ami PC-re és konzolokra készül.

Nagy dobásra készül a Creative Assembly

A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.

Alien: Isolation - már VR-szemüveggel is játszható

Egy lelkes rajongó jóvoltából most bárki számára előcsalható az Alien: Isolationben egyébként már eredetileg is elérhető VR-mód. A nagyon korai fázisban lévő, de már tölthető modifikáció csak az Oculus Rift-tulajdonosok számára használható.

Filmes hírek: készül az élőszereplős Contra-film

Hitler T-Rexen lovagolva pöffeszkedik az Iron Sky 2 előzetesében, filmsorozat készül a Dredd bíróból, és animációs szériát kap Deadpool. Ja, és azt tudjátok, hogy Kína csinálja az élőszereplős Contra-filmet?