Alien: Isolation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A pletykák szerint ez lesz a Total War-sorozat fejlesztőinek Alien-játéka.
Típus: Akció, FPS

Így ünnepeljük a nemzetközi Alien-napot

Minden évben április 26-án ünnepeljük a hivatalos Alien-napot, a számos játéknak, könyvnek és persze az első két filmnek is otthont adó LV-426 kódjelű égitest után. És habár nagy bejelentéseket nem, egy-két ajándékot kaptunk ennek apropóján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Dátumot kapott az Alien: Isolation Switch-kiadása

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Alien: Isolation Nintendo Switchre szánt kiadása. A Feral Interactive jelentése szerint december első hetében mutatkozik be az űrbéli macska-egér játék portja.

Friss előzetesen a Switchre költöző Alien: Isolation

Habár a Nintendo konzolját elsősorban a családbarát játékai miatt szeretjük, ez közel sem jelenti azt, hogy ne férne bele a profiljába egy-két igazán vérfagyasztó horrorjáték. A zsáner rajongói még idén lecsaphatnak az Alien: Isolationre.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Switchre költözik az Alien: Isolation

Ülsz a buszon, kezedben a Joy-Con, a szellőzőből kiugrik az Alien, te pedig gyomron könyöklöd a melletted ülőt. Reméljük, hogy nem kerültök majd ilyen helyzetbe, ha Switchen is megjelenik az Alien: Isolation.

Digitális sorozattal tér vissza az Alien: Isolation

A Sega és a Creative Assembly tájékoztatása szerint hamarosan egy hétrészes "digitális sorozattal" tér vissza az Alien: Isolation. A csapat kísérleti projektjének a lényege, hogy interaktivitás nélkül meséljék el a játék történetét.

Animációs Alien-sorozat van készülőben?

Az Observer beszámolója szerint az Alien: Isolation VFX-munkáiért felelős Axis Animation R-besorolású animációs sorozatot készít a játék alapján. Úgy tűnik, a bekebelezés előtt álló Fox egy utolsó rohamot indít Alien-fronton.

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Tényleg FPS-en dolgozik a Creative Assembly

Noha a korábbi álláshirdetések alapján már sejteni lehetett, végre bizonyosságot nyert, hogy egy belső nézetes shooteren dolgozik az Alien: Isolation és a Total War-széria fejlesztője. Még a filmrendező, Neill Blomkamp is látogatást tett náluk.