Alien: Isolation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A pletykák szerint ez lesz a Total War-sorozat fejlesztőinek Alien-játéka.

Suda51 csapata is Alien-játékot készíthet?

A pletykák szerint a No More Heroes alkotói is zöld utat kaphattak egy Alien-játékra. Goichi Suda projektje a Dead Space- és a Resident Evil-játékokból vehet ihletet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.

Mobilokra költözik az Alien: Isolation

Hamarosan a mobileszközöket is beveszi az Alien: Isolation, a portokat az a Feral Interactive szállítja, akik két évvel ezelőtt Nintendo Switchre is elhozták Amanda Ripley megpróbáltatásait.

Az Alien: Isolation és a Hand of Fate 2 vár az Epicen

Csütörtök van, tehát tölthetővé váltak az Epic Games Store eheti ajándékai. Ezúttal két hajthatatlan ellenféllel is szembeszállhatunk: az Alien: Isolation xenomorphja és a Hand of Fate 2 nyers humorú Osztója is csak ránk vár.

Jövő héten ismét ingyenes lesz az Alien: Isolation

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy most öt játékot kínál ingyen az Epic Games Store, jövő hétre pedig újabb két címet tárazott be az online üzlet. Lássuk a teljes felhozatalt!

Alien: Isolation - az Epic Games Store mai ajándéka

Nem hátrál ki az Epic Games Store a legújabb kezdeményezéséből, és továbbra is naponta szállítja nekünk a karácsonyi ajándékokat. Az aktuális ingyenjáték ezúttal a vérfagyasztó horrorkaland, az Alien: Isolation.

Így ünnepeljük a nemzetközi Alien-napot

Minden évben április 26-án ünnepeljük a hivatalos Alien-napot, a számos játéknak, könyvnek és persze az első két filmnek is otthont adó LV-426 kódjelű égitest után. És habár nagy bejelentéseket nem, egy-két ajándékot kaptunk ennek apropóján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Dátumot kapott az Alien: Isolation Switch-kiadása

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Alien: Isolation Nintendo Switchre szánt kiadása. A Feral Interactive jelentése szerint december első hetében mutatkozik be az űrbéli macska-egér játék portja.

Friss előzetesen a Switchre költöző Alien: Isolation

Habár a Nintendo konzolját elsősorban a családbarát játékai miatt szeretjük, ez közel sem jelenti azt, hogy ne férne bele a profiljába egy-két igazán vérfagyasztó horrorjáték. A zsáner rajongói még idén lecsaphatnak az Alien: Isolationre.