Battlefield: Hardline - a gépigényről

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 30.
  • Hír
Link másolása
Ma duplázunk Battlefield: Hardline-fronton, a legutóbbi bejelentés óta ugyanis beesett még néhány apró információ a játék bétatesztjével, illetve a PC-s verzió gépigényével kapcsolatban.

Ahogy arról reggel beszámoltunk, a Battlefield: Hardline nyílt bétatesztje február 3-án rajtol el az összes platformon, amire a játék megjelenik: PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, PS4-en és Xbox One-on is.

A bétateszt tartalmáról már szintén írtunk nektek, azóta viszont még kiderült ez-az a témával kapcsolatban. A hivatalos FAQ-ból tudtuk meg például, hogy a bétakliens a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változatok esetében 10-11 GB-ot fog nyomni, míg a PS3-as és az Xbox 360-as játék esetében egy 4 GB-os csomagot kell majd letöltenünk. Előtöltési lehetőség lesz, PC-n legalábbis biztosan: február 2-án, este 7 órakor kezdhetjük el tölteni a játékot az Originen keresztül.

A tesztelés hat napon keresztül zajlik majd, ez idő alatt addig fejlődünk, ameddig tudunk, nem lesz szintsapka. Ezzel együtt viszont arról is le kell mondanunk, hogy a bétában elért eredményeinket, statisztikáinkat továbbvigyük a március 19-én megjelenő végleges verzióba - erre nem lesz módunk.

A Visceral adós még ezen kívül a PC-s verzió gépigényével is, de azt már most megígérték a srácok: ha a géped tudja futtatni a Battlefield 4-et, akkor a Hardline-nal sem lesz gondod.

8.
8.
Stranger
#7: Hát nem is ugrásszerűt, csak egy kicsit. Annyi volt is, de a mostani videók alapján már semmi változást nem látni. Legalább a színvilágon változtatnának, nagyon unalmas már, ráadásul ez úgyis egy más fajta rész.
A BC2 tényleg nagyon szép volt, ott még voltak színek is. Ez nem semmi rész volt. Simán vannak ma rondább játékok.
http://youtu.be/gmmgI6h-0l0?t=7m29s
7.
7.
Giggsy
#4: Na jó, de már a BF3 is állati jól nézett ki, mégis hova lehetett volna onnan ugrásszerű növekedést várni? Sőt, ami azt illeti, még mostanság is jelennek meg olyan játékok, amik úgy a Bad Company 2 szintjét hozzák, pedig az jó ötéves játék. Azért azt nem lehet elvitatni, hogy a BF címek állati jól festettek mindig.
6.
6.
DON GONDOCS
#4: vagyis ha optimalizálnak, még alacsonyabbnak kell lennie.
5.
5.
Dark_Temptation
hát nálam full hd-n low-on highon ugyan olyan szar a játék 35-70 fps össze vissza ingadozik. másik játéknál nincs gond... csak ennél... valami ötlet srácok?
4.
4.
Stranger
Hát látványra ez még annyit sem fejlődött mint a 4. rész a 3. után. Gyakorlatilag ugyan azt a gépigényt kellene kiadniuk.
3.
3.
strike19
Eléggé karcsú az a 4GB.De akinek alap 12 gb van azoknak még ez is sok.
2.
2.
strike19
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...