Blogajánló: Videointerjú a The Witcher 3 készítőivel

Link másolása
Jól olvastátok: hedzsooo nevű olvasónk lehetőséget kapott arra, hogy interjút készíthessen a The Witcher 3: Wild Hunt készítőivel. Erről videót készített és egy blogban osztotta meg veletek.

Ritkán van arra alkalma egy gamernek, hogy találkozzon egy várva-várt játék fejlesztőivel, sőt egy köszönésen kívül még beszélgethessen is velük. Hedzsooo nevű blogírónknak sikerült összehoznia egy ilyen találkozót a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztőivel. Szerencsére nem felejtette el megörökíteni ezt a nem mindennapi alkalmat és egy több mint egyórás interjút készített a CD Project RED magyar alkotóival.

Hedzsooo rajongóként remek kérdéseket tett fel, így sok érdekes információt tudhatunk meg a fejlesztésről és a játékról. Minden elismerésem az interjúért (és annak leszervezéséért), melyet az alábbi linken tekinthettek meg.

Látni akarom!

2.
2.
hedzsooo
...Annyi csak, hogy a kérdések nem csak tőlem vannak, hanem másoktól is, bár ez a videóból úgy is kiderül majd. :)

A videó szerkinél tényleg majdnem elsírtam magam, mikor 4x megcsináltam már a vágásokat kb., de végül publikálható formája lett, semmi igazán spoileres nem hangzik el benne. Ugyanakkor így is igen érdekes maradt, szerintem. Az angol felirat készítése, meg időzítése ami igazán szívás. Bár a fordításban is kaptam segítséget végül. A felirat 2. felét már Ardea készíti egymaga, aki a Two Worlds I-II magyar feliratát is készítette annó nekünk, meg pl. most is dolgozik a HUNosítók Team-mel eggyütt. :)
1.
1.
hedzsooo
Köszi Barackostej, meg GK! Jó fejek vagytok, hogy ti is megosztjátok a főoldalon, a felvétel tartalma meg remélem sokak tetszését elnyeri majd! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...