Valami zombisat teasel a Treyarch

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 3.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops és a Black Ops 2 fejlesztője valamit bejelent szerdán, aminek köze van a zombikhoz. A csapat Twitter-oldalán már elkezdődött a teaser hadjárat. Lehet, hogy egy teljes értékű spin-offról lesz szó?

A Treyarch holnap egy livestream keretében leleplez valamit, amiben zombik vannak, legalábbis erre utal a stúdió legfrissebb Twitter-bejegyzése. A hashtagek alapján a bejelentésre az idei DICE Summit kapcsán kerül sor: ez egy évente megrendezett esemény, ahol több játékfejlesztő tart előadást a játékipar üzleti és gyártási oldaláról.

Noha a DICE nem a legjobb hely egy játékbejelentésre, azért érdemes lesz figyelni a híreket február 4-én. A Treyarch volt az első stúdió, amely elhozta a zombikat a Call of Dutyba, azóta minden Treyarch által készített részbe bekerült a kooperatív mókára kihegyezett játékmód. Legutóbb a Sledgehammer is átvette az ötletet az Advanced Warfare-ben.

Idén a Treyarchon a sor, hogy előrukkoljon egy Call of Dutyval, három éve volt a csapatnak a munkálatokra. Bár minden évben májusban leplezik le az aktuális részt, az is elképzelhető, hogy egy önálló mellékágat kapnak a zombik.

15.
15.
GAMEROD
Csak mi az istentől világítanak a zombik szemei? Már ettől agyhúgykövet kapok.
14.
14.
Nottingham
#13: Engem valahogy nem tudnak lazba hozni, egyszer kiprobaltam a Lego Star Warst, de nem igazan gyozott meg arrol, hogy olyan nagy kereslet lenne a Lego jatekokra, mint amennyire nyomjak oket.
13.
13.
godach
#12: Elfelejtettem, a többi meglátásoddal egyet értek.
12.
12.
godach
#11: LEGO játékokat meg kell védenem. Fel kell fogni, hogy még ha nagy részben a felnőtteket is, de nem teljes mértékben az ők korosztályát elégíti ki 100%-ban a játékipar. Kell a kölyköknek is valami. Egyébként jókat kuncogtam régebben egy egy átvezetőn én is.
11.
11.
Nottingham
#8: Ne viccelodj mar, 2015 van, nem eri meg valami teljesen ujat kiadni. Street Fighter szuper mega ultimate definitive editionok kellenek meg a Call of Duty 92. resze.Ja meg 2013-as jatekok HD remakejei, hatha lemaradtal rola.Ja es lego jatekok, mert azok aztan kurva jok.
10.
10.
RayErizo
#9: Nézd közelebbről,és látni fogod a zombit.

Nagyon közelről.
9.
9.
atesz89
Nem értem ebből a képből mi jelenti azt h zombi-s.
8.
8.
RayErizo
És,ha nem is Call of Dutes játékról van szó???

Esetleg...

VALAMI TELJESEN ÚJ?????
7.
7.
UncannyDante94
6.
6.
DON GONDOCS
Cod Black Ghost: Undead warfare: Final Destination edition
5.
5.
rayden02
#4: Ezért is a CODWAW 2 :D
2.
2.
strike19
Call of duty Black Ops 4.
Már várom.
1.
1.
AK-87
Nem lenne rossz v.mi,tartalmasabb zombi hentelés cod irányítással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...