Destiny - májusban jön a House of Wolves DLC?

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 4.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb kiszivárgott anyagok alapján a Bungie játékának következő fizetős bővítménye májusban jelenhet meg, nem pedig márciusban, ahogy a korábbi szivárgás rámutatott. A DLC-ben feltolják a szintsapkát 39-re.

Egy Redditre posztoló felhasználó azt állítja, hogy hozzáfért a House of Wolves DLC tartalmához és kihámozta, hogy a szintsapkát (light) 39-re tolja fel a kiegészítő. A csomag új crucible térképeket, strike-okat, raidet és egy páncélszettet tartalmaz - lásd az alábbi képeket! Továbbá a Nightfall szintje 30-ról 32-re növekszik.


Noha a korábbi pletykák szerint az expanzió márciusban jelent volna meg, a szivárogtató úgy tudja, csak május 19-én élesedik a House of Wolves. 

A Bungie még nem erősített meg semmit, így a fenti híreket egy csipet sóval fogyasszátok!

7.
7.
pkflavio
Az alap játék jó, letud kötni. A DLC-t meg nemötelező megvenni.
6.
6.
Aanash
Komolyan van olyan aki még játszik ezzel????
Dlc?
Az első dlc trailer videójába bevágtak olyanokat ahogy éppen dolgoznak rajta...
Ahha..lezárták a teljes játék egy részét ami már készen volt és pofátlanul betesznek olyat a vidóba hogy dolgoznak rajta...ennyire hülyének nézni az embereket...
5.
5.
dcba
#4: Semmi baj nem lenne a Bungie-val mert ok egy jo jatekot raktak ossze, itt a gond az Activison-nel van akik az undorito uzleti modelt pakoltak a jatek moge. Maga a Destiny egy jo jatek lett es imadtam vele jatszani, de amit muvelnek ezekkel a DLC-kel az felhaborito.
4.
4.
strike19
Ez se lesz Bungie gyöngy szeme.
Inkább térjenek vissza a Halo Universumba.
3.
3.
dcba
#2: En elorendeltem es a vanguard edition-t es egy pancelt es egy sparow-t kaptam, amit kb az elso heten hasznaltam es utana mindent csereltem.
2.
2.
pkflavio
A vanguard edition mit tartalmaz?
1.
1.
dcba
Jon majusban es kb lofasz tartalom sem lesz benne, mint az elso DLC-ben aminek egyetlen erossege a Raid volt, amit kb 2x tudtam jatszani, mert nincs ra csapatom, igy szamomra az is erdektelensegbe fulladt. Kb 4-500 orat toltam bele a Destinybe, de sztem ezzel a kieggel mar nem fogok jatszani, mivel meg 3 honapot varni a DLC-re nem fogok ami valszeg megint nem fog tartalmazni semmit sem. Nagy kar, mert alapbol ez egy nagyon jo jatek lett, de sajnos a tartalmatlan DLC-k total kinyirtak, pedig ha erdemi anyagot pakoltak volta az expanziokba, orommel tejelnek en egy valag penzt a kiegeszitokert, de azert kiadni 20 fontot(8000 ft), h kapjak 3 story mission, 1 strike-t es egy raid-et amit talan ha majd 1x sikerul jatszanom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...