Elérhető a Ubisoft kísérleti játéka, a Grow Home

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 5.
  • Hír
Link másolása
Két hete jelentették be, de már elérhető a Steamen a Ubisoft legújabb kísérleti projektje a Child of Light és a Valiant Hearts után. Robotunk egy égig érő növényen próbál felmászni az űrhajójáig.

A szóbeszédek szerint a készítők belső felhasználásra dobták össze a Grow Home első verzióját, amely annyira megtetszett a Ubisoft döntéshozóinak, hogy végül a nagyközönséghez is eljutott a játék.


Főszereplőnk egy BUD (Botanical Utility Droid) nevű robot, akit azért indítanak útjára a galaxisban, hogy új növényfajtákat keressen, amikkel aztán benépesíthetik az anyabolygóját, és felfrissíthetik annak légkörét. BUD első találata az óriási futóbabra hasonlító Star Plant lesz, a platformer célja pedig az, hogy az űrhajónkig növesszük azt és közben összeszedjük a magjait.


Nem meglepő, hogy feladatunk főleg a mászás lesz. Ahogy haladunk előre, a Star Plant úgy növekszik és hajt ki más helyeken, ráadásul mindezt véletlenszerűen teszi: az elágazások néha lebegő szigetekhez visznek, amiket szabadon felfedezhetünk majd.

A játék ára egészen baráti, már 7,99 euróért hozzájuthatunk.

5.
5.
ax0star
Csak nekem ugrott be erről a wall-e című film? :D
2.
2.
Hunszi
Az otlet nagyon jo, remelem konzolokra is kihozzak, ha mar kontrollerre fejlesztettek
1.
1.
DON GONDOCS
Úgynézki az Ubisoft nem csak raymant tud gyártani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...