Assassin’s Creed Rogue - Megvan a PC-s dátum

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a konzolokra már megjelent Assassin’s Creed Rogue PC-s változata. A szemkövetős technológiával is felvértezett asztali gépes verzió március elején fog megjelenni.

Hamarosan a PC-s Assassin's Creed rajongók is megtapasztalhatják Shay Patrick Cormac tengeri kalandjait, a UbiSoft ugyanis bejelentette, március 10-én jelenik meg a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra már kapható játék PC-s változata. Az asztali gépes verziót a Ubisoft Kiev csapata készítette, s amellett, hogy felturbózott grafikát és PC-s irányítást kapunk, szemkövető technológiát is építettek a játékba. A Tobii Tech által kifejlesztett módszernek a lényege, hogy nem billentyűzettel és egérrel mozgatjuk a kamerát, hanem szemünk mozgásával.


A bejelentéssel párhuzamosan az is kiderült, hogy a PC-sek is kapnak gyűjtői változatot, amit egyelőre kizárólag a Uplay Shopból tudunk majd beszerezni. A kiadvány tartalmazni fog egy művészeti könyvet, három litográfiát, egy borítékot, a játék betétdalait, egy extra egyjátékos küldetést, valamint egy páncélokat és fegyvereket tartalmazó DLC-t.

11.
11.
#8: Tény, hogy eléggé bepörögtek, de az a nemrég mégiscsak hatodik éve volt már. Megy az idő is.. :)
10.
10.
equinox42
A Black Flaggal játszottam utoljára.
Azt sajnos félbe kellett hagynom,mert számomra érdektelenségbe fulladt.Azonban ez valamiért mégis vonzott már az elejétől, így most örülök ennek a hírnek.
A szemkövetésből pedig köszönöm, nem kérek!
9.
9.
DarkLord
#5: Tudom utána rájöttem :D De ez így megy nálunk régóta így nincs felesleges pénz kidobás és fanyar pofa (mert én tudok pofákat vágni, ha olyat kapok ami nem tetszik :D).
8.
8.
GAMEROD
Lassan hetente dobálják az Assassins Creedeket. Nemrég még csak a második résznél jártunk, azóta pedig megjelent vagy húsz.
6.
6.
Vazul922
#5: Az enyhe kifejezés hogy rövid. Szinte két kezünkön meg tudjuk számolni hány misszió van. Viszont az erődfoglalgatások, hajócsaták és keresgélések pótolják az élményt.
5.
5.
predator90
#4: az szülinapi ajándék eltervezésére értettem,a játékban 100 hogy nem fogsz csalódni nekem is tetszett csak rövid volt
4.
4.
DarkLord
#3: Nekem alap bejön egy játékban ez a jeges / havas design (nem tudom lehet erre vagyok rágerjedve vagy a fene se tudja, de pl. ezért szerettem a Dead Space 3-at is, alig vártam, hogy ne benn kelljen bóklásznom, hanem kimenjek a fagyos vidékre egyet..)
3.
3.
predator90
#2: bizzunk a meglepetés erejében :D
2.
2.
DarkLord
Asszony azt mondta megkapom születés napomra. Mondom oké, rábólintottam. Eddig csak pozitívumot hallottam róla és tetszik is amit láttam belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...