Lezárult a Heroes of the Storm nyereményjáték

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 16.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Egy héten át tartó nyereményjátékot indítottunk, amely révén 150 olvasónkat juttattuk be a Heroes of the Storm zárt bétatesztjére. A nevezéshez mindössze három kérdésre kellett jól válaszolni.

Gőzerővel dübörög a Blizzard következő játékának, a Heroes of the Stormnak a zárt bétatesztelése, melyre egy héten át tartó nyereményjátékunkkal te is bejuthattál. A játék során három kérdésre kellett jól válaszolni, a helyes beküldők között 150 kódot sorsoltunk ki.

A játék tegnap éjfélkor véget ért, ma reggel sorsoltunk, és már értesítettük is e-mailben a 150 szerencsés nyertest. Nekik gratulálunk és jó játékot kívánunk, a többiek pedig ne csüggedjenek, rövidesen újabb nyereményjátékban bizonyíthatnak!

91.
91.
bloksma
Tegnap este ki is próbáltam. Nekem eddig tetszik. A Dota 2-nek már kétszer futottam neki, de elég hamar otthagytam. Számomra már az a last hit-es dolgok is baromságnak tűnik ott, de itt nem csak azt hagyták a fenébe, hanem a team level is külön dicséretet érdemel. Bár egy idő után ezzel is valószínűleg az lesz, hogy nem lehet majd egy normálisat játszani, mert a sok kis köcsög, akik reggeltől estig nyomják, folyamatosan anyázik.
90.
90.
Norbee_93
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a kulcsot! Nagy örömmel telt reggel melóba menet ezt olvasni emailben, hogy szerencsés vagyok! Számos nyereményjátékon vettem már részt (belföldi, külföldi egyaránt) és már kezdtem odáig jutni, hogy azt hittem mindegyik kamu vagy ha nem kamu akkor bunda a sorsolás, de NEKTEK hála újra hiszek a nyereményjátékokban. I LOVE GAMEKAPOCS! Most már csak ki kell bírjam várni a nap végét és otthon csapatni haverral! :D

GG & HF,
Norbee
89.
89.
Nicodemus
Nagyszeru jatek. Nem kivan konkurenciajava valni egyik orias moba jateknak sem (LoL, Dota2), helyette inkabb sajat utat tapos ki es valami egeszen egyedi es uj dolgot hoz letre. A Blizzard csak ugy hivja "team brawler" ami igazabol egy alapoktol ujra gondolt mobat jelent, tele innovacioval es elettel. Legfokepp azoknak szol akik eddig idegenkedtek a mufajtol ( ahogy en is). Mindenki probalja ki aki teheti, mert egy borzasztoan szorakoztato, es dinamikus online jatek ez. Ami adja a megszokott maximalis Blizzard minoseget.
88.
88.
headhunter86
Köszi a kulcsot. Eddig csak tutorialig jutottam, de már tetszik. Sose érdekeltek a MOBA-k, de mivel ez Blizzard és imádom a Diablo és Stracraft univerzumát ezért teszek vele egy próbát. A kis poénok tutorial alatt nagyon tetszenek :D
87.
87.
Lorthirash
Hát srácok én már pár napja játszom mivel kaptam Blizzardtól kulcsot nem is baj hogy nem kaptam, és én látok benne nem kis jövőt.
Ez a játék teljesen más mint a Dota vagy a lol simán az egyik legnépszerűbb e-sport lehet belőle
86.
86.
vmiki88
#83: Úgy emlékszem a Dota 2 zárt bétájába is valami bundlet kellett venni, hogy bekerülj.
85.
85.
Heximus89
egy cikk kéne a nyertesek listájáról :D
84.
84.
kogamester
Sajnos nem nyertem :S
De majd 1x valamikor
Jó játékot a nyerteseknek!
83.
83.
siedrenn
#76: Hát, ezt nem gondolnám, volt az a néhány ezer kiosztott béta kulcs, de szerintem amióta a Blizzard pénzért árulja a béta kulcsot, nem nagyon kell arra várni, hogy sok ehhez hasonló lehetőség lenne ezentúl.
82.
82.
frenkyboyhun
Uhh nekem is régi e-mail-em volt megadva. Nem lehetne esetleg közölni a nyertesek nick nevét. Előre is köszönöm.
81.
81.
markoci555
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan neveznek, mert nem nyertem :D Válaszaim jók voltak
80.
80.
xICEMANx
Köszönöm szépen a kulcsot :D jól elszórakoztat :D
79.
79.
Heximus89
Már az összes nyertes megkapta a levelet?
78.
78.
Argetlam
Yay rossz e-mailem volt megadva úgyhogy nem tudom hogy nyertem-e vagy sem :( (már módosítottam helyesre) Ilyenkor valahogy meg lehet tudni hogy nyert-e az illető vagy sem?
77.
77.
Lampapa999
EU-s kulcsok ezek vagy US-esek?
76.
76.
vmiki88
#74: Ez is olyan lesz, mint a DotA2. Mire véget ért volna a zárt béta, már kb. mindenki szerzet meghívót, mert a Valve bőkezűen osztogatott és már akkor is rengeteg olyan játékos volt, akik azt sem tudták, hogy miért kaptak ehhez a játékhoz meghívót.
75.
75.
vmiki88
74.
74.
Edy92
#72: Hmm a szuperhősök számát akkor elrontottam :( Soha nem kerülök be, csak ha ingyenes lesz.... :/
73.
73.
fefe1015
#72: Köszi!, Akkor helyesek voltak a válaszaim, akkor a sors úgy akarta, hogy most még ne Heroes of the Stormozzak : D
72.
72.
Lampapa999
#71: Team Brawler,33,Warcraft, nem biztos hogy ez volt a sorrend de ezek a helyesek.
71.
71.
fefe1015
A helyes válaszokat esetleg közzéteszitek valahol? :S Annyira reménykedtem benne, hogy hátha nyerek és most, hogy nem sikerült, nagyot csalódtam :S. Lehet rossz válaszokat adtam vagy csak nem voltam szerencsés :S.
70.
70.
Lampapa999
Ahogy látom EU acc-ra nem lehet reedemelni,nm lehet valahogy ezt orvosolni?
69.
69.
kanguru
Jo hogy nem nyertem, mint kiderult siman rajta van az accomon a HOS beta, csak installalni kellett es fut, mint a kisangyal :d Lehet hogy a Wow, Diablo meglete szamit valamit.
68.
68.
Edy92
Helyes válaszok?
67.
67.
bloksma
Ritkán nyerek bármit is, de most sikerült :) Most olvastam az e-mailt, és feldobta az eddig elég szörnyű napomat.
Köszönöm!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...