Nagyon jól fogy a felújított Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 9.
  • Biznisz
Link másolása
Sőt nemcsak jól fogy, de a Capcomnál már rekorder is: habár a pontos számokat nem ismerjük, állítólag a kiadónak eddig egyetlen digitális címe sem volt ilyen népszerű a vásárlók körében.

A Resident Evil (remake-jének a) remake-je január 20-án jelent meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és az Xbox One-ra, és bár a Capcom azt nem mondta el nekünk, hogy hány példányt vásároltak belőle a játékosok, azt már most bejelentette, hogy eddig egyetlen digitális címe sem fogyott ilyen jól Amerikában és Európában.


Sőt, a cím a PlayStation Store-ban is aratott: PS4-en és PS3-on is a felmelegített horrorjáték volt a legkelendőbb cím januárban, ráadásul a készítők szerint az első napos eladásokat tekintve abszolút rekorder eddig a produktum. Feljebb a Capcom producere, Yoshiaki Hirabayashi köszöni meg nektek a vásárlást.

15.
15.
Tokodboy
Nagyon helyes!
Most már jöhetnek az új igazi horror játékok :)
14.
14.
BandiSecurity86
Ha más néven jött volna ki 4.5.6.rész akkor semmi gond nem lenne velük!A 4.rész meg nagy játék is volt,csak butácska :)
13.
13.
edelwolf
Én is végigtoltam minden számozott részt, jó lenne, ha visszatérnének a túlélőhorror műfajhoz (egyedül parázni a sötétben :) ), viszont az 5-6 részt sem kell rossznak tituálni, egyszerűen csak más stílus. Próbáljátok meg haverral ketten egy TV-n, garantált szórakozás, a legjobb coop game-k között vannak!
12.
12.
#7: Szerintem közelebb állt, mint például az 5 vagy a 6. Voltak abban is fejtörők, meg sztoriközpontúbb volt, szóval szerintem jó cucc volt a Revelations.
11.
11.
kanguru
Hat, a zombik igazan mehetnenek mar a sulyesztobe.. Baromira unalmasak es butak.
8.
8.
azureknight0715
Nagyon drukkoltam hogy jól fogyjon hiszen talán így reménykedhetünk egy resi 2,3,zero, code veronice hd remaster-ben.
7.
7.
GAMEROD
A Revelations ultra gagyi. Az első része is, és a most kijövő rész is annak tűnik. Nekem ne mondja azt senki hogy pont a Revelationssal tért vissza a sorozat a gyökerekhez, mikor szinte az tér el legjobban az eddig megszokott világtól.
6.
6.
Baksi
Azert szerintem a resi4 bitang volt :)
5.
5.
felegyi
Itt kell agyalni, érzi a játékos a kihívást... ami nem abban fojtódik el hogy 2 millió zombit kell kilőni. Újra tereljék vissza a játékmenetet ebbe az irányba, kicsit vegyítsék a mostani ternd-el de épp csak egy kicsit... meglennénk!

Ezek után egy Biohazard 2-t :)
4.
4.
Gora
Remèljük ha már normális új rèszt nem csinálnak a Zero-t mèg kiadják hasonló körítèssel.
3.
3.
BandiSecurity86
Hiányoznak a gondolkodást igénylő nagyágyuk!A Resi ezt most vissza csempészte,az életünkbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...