Pókember is csatlakozik a Marvel filmjeihez

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legfrissebb híre, hogy a Sony és a Marvel bejelentette: dűlőre jutottak Pókember-ügyben, így a jövőben a derék hálószövő is a Marvel Cinematic Universe részese lesz.

A Sony Pictures 1999 óta ült a Pókember-jogokon, és bár öt filmet is tető alá hozott a szuperhőssel a főszerepben, a Marvel saját gyártású mozijaiból rendre kimaradt. A rajongók régóta várnak arra, hogy Peter Parker csatlakozhasson a Marvel Cinematic Universe-hez, sőt pletykáltak is erről egy ideje, és most végre megtörtént: a Sony és a Marvel hivatalosan is bejelentette az összefonódást.

Ez azt jelenti, hogy az "új" Pókember már fel is tűnik majd a közeljövő egyik Marvel-filmjében, 2017. július 28-án pedig egy saját filmet is kap, aminek a producere Kevin Feige (Marvel) és Amy Pascal (Sony) lesz: ők ketten "egy új kreatív irányvonalat" dolgoznak ki a hős számára. A Pókember-jogok egyébként továbbra is a Sonynál lesznek, ezzel együtt ő pénzeli és terjeszti majd az új filmet, illetve kreatív szinten is az övé lesz az utolsó szó. Ezzel együtt a megállapodás része az is, hogy az MCU hősei, így például a Vasember, Hulk vagy Thor is feltűnhetnek majd a jövőbeli Pókember-filmekben.

Az új Pókember-film miatt egyébként a Marvel négy filmjét is elcsúsztatta: a Thor: Ragnarok így 2017. november 3-án, a Black Panther 2018. július 6-án, a Captain Marvel 2018. november 2-án, míg az Inhumans 2019. július 12-én kerül mozikba. Az Avengers: Infinity War két része időben érkezik.

A Wall Street Journal mindehhez annyit tett hozzá, hogy Pókember valószínűleg a Captain America: Civil Warban tűnik majd fel először, és már nem Andrew Garfield fogja eljátszani őt. A lap szerint a Sony ezzel együtt elcsúsztatta a The Sinister Six film premierjét.

37.
37.
Tokodboy
Zac Efron helyett Justin Bieber lenne a tökéletes választás :D
36.
36.
Irasalgor
Egyébként a Birdman, Whiplash meg az Oscar-jelölt filmek mindig januárban-februárban jönnek ki, éppen az Oscar miatt mert a magyar moziknak még úgy is megéri őket etájt adni, amikor torrenten már majdnem mindegyik elérhető DVD minőségben angolul. Tavaly volt erről egy cikk, nem pedig azért mert a blockbusterek kiszorítják a művészfilmeket a mozikból. Amúgy is a Whiplash és a Birdman bár kurva jó mindkettő, nem tekinteném a klasszikus értelembe vett művészfilmnek, mint egy Mr. Nobody vagy egy Élet fája esetleg a Forrás. Inkbáb művészi vénával rendelkező szórakoztató filmnek.
23.
23.
Blueberry
Akkor nem nézed meg! Nem kényszerít senki
20.
20.
kopic
Am Tobey jobb volt mint ez az Andrew Garfield (sztem).
19.
19.
kopic
Királyság !
Viszont a csúszásoknak nem örülök.:S
18.
18.
Formula1fanatic
#9: Szerintem tobey akkor már hitelesebb volt mint ez a trendi boy garfield, arrol nem is beszélve, hogy csupa csont és bőr, elég lehangoló pókembernek.
15.
15.
laktaz
Én nem bántam volna, ha kihagyják belőle Pókembert, szerintem nem tud sokat hozzátenni...
14.
14.
eszem
Senki nem mondta hivatalosan, hogy Zac Efron lesz, csak valamelyik retardált kitalálta, ne higgyetek már el mindent amit egy hozzászólásban olvastok...

Amúgy, ha van eszük akkor valamivel idősebb pókembert dobnak be a kalapba és az eredettörténetet is hanyagolják.
13.
13.
n_csacsi
tényleg az a tejfeles szájú kölyök Zac Efron lesz? Nem tudtak normálisabb embert találni? Nekem sem volt semmi bajom Andrew-val, minek kell akkor új ember egy új filmhez? Azt hittem, hogy miután kijött a Csodálatos Pókember 1-2, vele fogják majd folytatni a munkásságot...ismételten gratulálok Hollywood!
12.
12.
Jocilus
Végre ez egy jó hír! :D Mondjuk szerintem is kár lecserélni a színészt.
11.
11.
wywern64
Szerintem teljesen rendben volt a szerep Andrew Garfield-al. Remekül hozta a klasszikus "póki" karaktert ami remekül tudott volna működni a jelenlegi filmes, marvel karakterekkel. Kár, hogy lecserélik. (Főleg, arra lettem volna kíváncsi amit Vasemberrel alkot :D )
10.
10.
eszem
Andrew Garfield szerintem teljesen jó volt pókembernek, a szövegek és a plot amit neki adtak volt egy nagy adag kaki...
9.
9.
godach
Szerintem semmi baj nincs Andrew Garfield-al.
Nekem szimpi volt a srác, nem úgy mint az első herpeszes kölyök...
8.
8.
Irasalgor
Kíváncsi vagyok, hogy milyen Pókemberünk lesz ismét. Szerintem Garfielddal nem volt semmi baj, de lehet, hogy ha nem eredettörténet lesz meg minden szir-szar, akkor már egy öregebb, 25-27 éves Peter Parker lesz benne
7.
7.
DON GONDOCS
#4: Komolyan a High School Musical főszereplője lesz az új spidy, a legjobb dolog ami történt a sorozattal hogy leváltották Tobey-t Garfieldra.
5.
5.
miskafia
Jó ötlet, hogy Pókember benne lesz a Civil War-ban, jobban fog hasonlítani a képregény történetére. Csak azt nem értem én sem, hogy miért kell megint egy új szinész?!
4.
4.
Blueberry
A következő Zac Efron lesz xD mi a f4sznak váltogatják?
2.
2.
Szudzsio
Még jobb hír hogy nem az a majom játssza a szerepet :) remélem találnak végre valami normális színészt mert az eddigiek csak akkor voltak elviselhetők mikor rajtuk volt a maszk...
1.
1.
roli33
Nagyon jó hír!! Lehetőségek tárháza nyílt meg ezzel a megállapodással, már elég régóta vártak a rajongók egy ilyen bejelentésre! :D
De a Sinister Six és a CSP3 filmeket nem törölték?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...