Dying Light - ingyenes lesz a Hard mód

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 12.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan megkapjuk a Dying Light legnehezebb játékmódját. Ha az alapjátékban nem leltél valódi kihívásra, akkor bizonyára örülni fogsz a Hard módnak, melyben kevesebb erőforrást és még agresszívebb zombikat kapsz.

Azt már korábban is tudtuk, hogy nem ússzuk meg DLC-k nélkül a Dying Lightot, ám nem mindegyik kiegészítő lesz fizetős tartalom. Az első ingyenes frissítés a Hard nehézségi szinttel bővíti a kampányt, továbbá néhány skin is üti a markunkat.

A Techland pontos dátumot még nem közölt, egyedül annyit tudni, hogy "hamarosan" megkapjuk a csomagot.

A Hard módban az éjszakai részek még keményebbek lesznek, erőforrásokat, alkatrészeket ritkábban találunk, a harc helyett inkább lopakodnunk kell, illetve az ellenségeink sokkal "gonoszabbnak" ígérkeznek.

Ha eddig nem találták kihívást a Dying Lightban, márciusban már tutira fogsz.

37.
37.
Ooorky
#30: Ajánlom a DLC Quest nevű játékot, remekül kiparodizálja a mai játékokat...
Pl. ahhoz is DLC kell benne, hogy balra mehess :D
36.
36.
DarkAssists
Ez a játék klasszikus siker lett megérdemlik a fejlesztők az elismerést.
30.
30.
logic5
Legközelebb már az jön, hogy a BEFEJEZÉST megveheted.. ha nem, nem tod meg mi lesz a játék vége. Meg vehetsz majd felbontást, hogy ne 1024-be told, illetve megveheted a new game opciót is. Aranyosak ezek már. És csodálkoznak, hogy mindenki warezol. Ez a vicc..
29.
29.
l4cyk4
#28: Elnézést a dupláért, a "tudják" szót szeretném "próbálják"-ra cseréni. :)
26.
26.
Necreon
#25: 2010-es, basszus GK, szerkesztés gombot plz.
25.
25.
Necreon
#16: De igen, sajnos már én is azt mondom hogy igen.

Nagyon sok mindenre nagyon sokan mondtuk hogy nem kell túlreagálni, meg hát istenem, ez így jelent meg stb.

Ha akkor túlreagáltuk volna (mi mint gamer társadalom) egy olyasmi hangnemben mint likvidál-gyula, talán ma nem tartanánk ott hogy elmondhatjuk, egy 2015-es Mass Effect 2 (bizony, öt év eltelt azóta!) ahol finoman szólva megkérdőjelezhető volt a DLC politika etikus megoldása (értsd: fair tartalom fair pénzért, lásd 3-5 dolláros SISAKOK Shepard-re!), az nem egyszeri, kétszeri esetként van számon tartva, hanem mindennapos és természetes jelenséggé vált, a helyzet pedig nagyon durva sebességgel romlik.

Mikor jutunk el oda, hogy érdemes legyen túlreagálni? Vagy 5 év elég lassú lefolyású folyamattá tette ezt, hogy nem csak hogy tolerált / elfogadott legyen a jelenség, de természetes? Hol leszünk még 5 év múlva?

Ezért kéne MOST túlreagálni, mert látjuk az előző 5 hová vezetett.
24.
24.
#23: Ráaádul (bocsánat hogy megint én postolok) de félreérthető is a cím, mert kb az jöhet le belőle hogy miért a medium meg easy módok fizetősek vagy mi? Ez egy később érkező cucc, mint a skinek, és ennyi. Ingyen lesz. De nem ez a lényege hogy vannak módok és abból az egyik INGYEN van, röhej már ez a színvonal tényleg Zoenn, mi ez már?
23.
23.
Egyébként ha a cikkíró nem ilyen bulváros jelleggel nyomatná a munkáját, akkor nem ez jönne le hogy INGYENES A HARD MODE!!!!!!!!! ÚÚRISTEEEEN!!

Hanem az lehetne a normális cím, hogy érkeznek új skinet valamint egy új nehézségi szint a játékhoz. És pont. Ugyanúgy, ahogy az Alien Isolation-höz is jött két új nehézségi szint is, amit mindenki megkapott, nyilván ingyen. Mivel azt nem úgy cikkezték hogy INGYEN ADJÁK EBBEN AZ ELKORCSOSULT VILÁGBAN, ezért nem is akadt ki rajta senki...szóval szerintem inkább ezt a Blikk színvonalat kéne kiírtani innen.
20.
20.
shooter1234
A február 10 -én megjelent Nvidia Driver feltelepítése után nekem megszűntek a sutteringek meg akadások, szóval nem a játékkal volt gond. Most úgy fut, mint a rajz. Amúgy nem csak egy nehézségi szint kerül bele a játékba ingyen, hanem pár skin is. (cikket nem ártana elolvasni)
19.
19.
kanguru
#9: Ne viccelj mar. Nvidia-s jatek. Vagyis szandekosan kerult bele lassito kod, hogy menjel megvenni a Geforce 980-at. De-optimalizacio :D
Ezert sikeres az Nvidia idoben felismerte hogy rengeteg bevetelre tehet szert ha a fejlesztoket lefizetve kenyszeriti a vasarlokat eros kartya megvetelere.
Aztan persze ha tullotek a celon akkor hirtelen a fejlesztoceg kikommentezi a kodbol a lassito reszt es buszken hirdetik, hogy optimalizaltak xy patchben fel evvel a megjelenes utan amikor mar mindenki megvette a draga hardvert hozza.
18.
18.
kanguru
Mekkora trukk, kiadnak egy felkesz jatekot kisporolva belole egy nehezsegi fokot es egy csomo minden. Erre meg jofejek is mert "ingyen" adjak :D

Amugy nem lesz majd rossz a jatek fel ev mulva kimodolva a zombikat :d Helyetesithetjuk oket barbi baba, panda maci, politikus vagy dagadt manager pacakokkal.
17.
17.
Yetikee
Már rég óta nincsenek open world játékokban nehézségi szintek,végre a fejlesztők figyeltek a játékosok igényeire és belerakják ingyen.Szerintem szép gesztus.Mikor kapunk nehezebb szintet mondjuk egy far cryhoz?Soha.
16.
16.
Simonus18
Annyira nem kell túlreagálni
13.
13.
kriszvandaar
#12 pont ez fogalmazodott meg bennem is.

Elsore nekem is viccesen hangzott hogy ingyen lesz a hard mode, azert annyit a dying light vedelmere felhoznek hogy igen osszetett es akar honapokig sot evekig el lehet vele jatszadozni a mar destiniben megismert pajtasaink tarsasagaban. Itt van pl a the order 1886. Biztos nagyon jo jatek lesz es gyonyoru, de ha vegignyomtuk a sztorit legtobbunk felrerakja majd es egy ev mulva azon kapjuk magunkat milyen reg jatszottunk az orderrel. Meg merem kockaztatni hogy destinizni vagy dying lightozni meg akkor is fogunk...
12.
12.
godach
#11: Minden szavaddal egyetértek, csak a stílus ne lenne olyan amilyen :(
11.
11.
Hat ez tenyleg kurvara mindennek a legalja.
Mi lesz meg?
Dlc-kent kell megvenni a jatekhoz a hangokat meg a zenet, vagy ha jofejek, felaron letoltbeted?
A sok kis gyoker meg majd orul, hogy kulon, de engyen kap olyat mi a jatek resze volt valaha.
Es milyen jo fejek es csak a jatekosokra (a penztarcajukra) gondolnak.
Komolyan nem artana valamifele torvennyel visszafogni ezt a sok geci kiadot.
10.
10.
respectpele10
2015 - ahol már lassan a nehézségi szintekért is külön kell fizetni...f*uck off -_-
9.
9.
Dark_Temptation
Elég gáz, h a jatek úgy van optimalizálva ahogy..... Előbb javítsák ki aztán adhatjak ki a Faszságokat
8.
8.
godach
#7: Társadalmi szintet mutat, ha valaki szereti a zombis témát?
7.
7.
Ecneb
#5: Amíg magára a zombi játékra van igény, addig ezekre is lesz, hiszen a társadalmi szintet mutatja. A programozók meg örülnek, hiszen semmibe nem kerül egy zombi "AI"-t megírni.
5.
5.
DarkLord
Egyre hülyébbnek nézik a játékos társadalmat. (Mondjuk tény és való, hogy azok is és emiatt butul az egész ipar.)
4.
4.
GAMEROD
Még maga a játék se kéne ingyen.
3.
3.
simon 555
Azért kicsit vicces és egyben szomorú is, hogy manapság hírnek számít, hogy egy nehézségi szint ingyenes....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...