Valami készül Lara Croft: Relic Run címmel

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, ami annyit tesz, hogy már javában készül az új Tomb Raider-mellékág. A névből kiindulva esélyes, hogy egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk.

A Rise of the Tomb Raider mellett minden jel szerint egy újabb alkotás készül Lara Croft főszereplésével. A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, amely a leírás szerint egy online lehetőségekkel felvértezett videojátékot takar.

Az első dolog, ami beugrik a név hallatán, hogy nagy eséllyel egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk. A korábbi Tomb Raiderek iOS-es és androidos változatainak nagy sikere bizonyítja, hogy Lara kisasszonynak van létjogosultsága a mobiljátékok piacán.

8.
8.
Giggsy
#7: A Lara Croft: Guardian of Light volt Androidra, igaz, ha jól emlékszem csak a SonyEricsson PSP telefonjára (a nevére már nem emlékszem) Nagyon másra egyik platformmal kapcsolatban sem emlékszem.
7.
7.
crytek
"A korábbi Tomb Raiderek iOS-es és androidos változatainak"

Hm valaki linkelje már akármelyik létező tomb raider playáruház linkjét ,mert nálam egyik böngésző sem dob ki semmit.
6.
6.
PaprikaJancsi
#3: Pont erre gondoltam én is :D
5.
5.
#4: Épp ezért inkább saját Temple Runt csinálnak.
4.
4.
Giggsy
Most nem azért, de marha sok értelme lenne egy Larás endless runnernak. Egyrészt mintha mostanában kikoptak volna az ilyen játékok, másrészt pedig a Temple Runban benne volt Lara. Jó, nem úgy hívták, de 97%-ban ugyanúgy nézett ki.
3.
3.
RangerFox
2.
2.
mamgu
Sic transit gloria mundi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...