Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
1701363367

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi felhozatala

A Microsoft nem aprózza el, egy csokornyi igen ütős új cím kerül az Xbox Game Pass kínálatába még karácsony előtt. Közülük néhány már a mai naptól elérhető. Lássuk az újdonságokat!
1699354800

Veszteséges az Epic Games Store

Az Epic Games bíróságon ismerte el, hogy az öt éves platform még mindig több pénzbe kerül, mint amennyit termel, a pár éve még jónak tűnő ötlet úgy fest, hogy kifulladt.
1695840017

A Netflix animációs szériát készít a Devil May Cryból és a Tomb Raiderből

A streamingóriás a Drop 01 nevű eseményén jelentette be, hogy animációs szériát kap a Capcom népszerű akciójátéka, illetve a Square Enix Tomb Raidere. Igazi veteránok jegyzik a sorozatokat.
1692612000

Új Tomb Raider-játék érkezhet hamarosan

Az idei évre ígérték, hogy lerántják a leplet a franchise következő részéről, most pedig már a hivatalos oldalon is regisztrálhatunk, hogy elsőként értesüljünk majd a legfrissebb hírekről.
1671124527

Az Amazon Games közreműködésével érkezik az új Tomb Raider

Egymás markába csapott a Crystal Dynamics és az Amazon Games. Miután a stúdió szakított a Square Enixszel, új kiadóra lett szükségük a következő Tomb Raider-játékhoz - így jött képbe az Amazon.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.
1658230320

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1649258834

A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.