Tüzes traileren a Just Cause 3

Link másolása
Megérkezett az első trailer a Just Cause 3-ból, mely inkább egyfajta kedvcsináló teaser, így a játékmenetből nem igazán láthatunk jeleneteket. Ennek ellenére érdemes rákukkantani, mert nagyon hangulatosra sikerült.

A Just Casuse 3 első traileréből egyértelműen kiderült, hogy a harmadik rész sem hagyja el a sorozatra jellemző kaszkadőrmutatványokkal teletűzdelt akcióorgiát. Sajnos a játékmenetből nem sokat látni, de az év végi megjelenésig még biztos abból is kapunk ízelítőt.


A Just Cause 3-at még tavaly novemberben mutatták be és eddig csak képeken csodálhattuk meg a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékot. A főszereplő ezúttal is Rico Rodriguez lesz, az Avalanche Studios pedig most is látványos akciót és óriási bejárható területet ígér.

13.
13.
br1Koo
12.
12.
XuChi
Sem az első sem a második rész nem jött be. Lapos és unalmas volt mind a 2. Ez is az lesz valószínűleg. De reménykedem hogy valami változatosságot tudnak a játékba csempészni.
11.
11.
kanguru
Hat nem tudom varjon-e az ember vmit egy olyan fejlesztotol akik olyan szinten szartak a jatekosokra, hogy azoknak kellett multi modot irni a jatekukhoz.
9.
9.
Utóbbi idők leghangulatosabb és legfantasztikusabb trailere. Imádom a másodikat épp most is azzal játszom, mert ki akarom pörgetni 100% ra! Nem is emlékszem mit vártam ennyire a Witcheren kívül! KELL!
8.
8.
PS4jacksony
Tényleg hangulatos volt ahogy égett a tűz ;)
7.
7.
DON GONDOCS
#5: Az Ac első része télleg valami felfoghatatlanul unalmas. Nekem kifejezetten bejött a Just Cause 1-2 része minden openworld betegsége ellenére is. Ezen kivül csak a Mercenaries 2, The Saboteur és Saint row volt képes végigjátszásra ösztönözni.
6.
6.
kopic
Anyádat !:O Ez nagyon hangulatos volt !
5.
5.
godach
Nekifogtam most az első résznek. Ki tudja hanyadjára.
Vannak nagyon pozitív dolgok benne. A szabadesés, a robbanások nagyon tetszenek (bár az asszony szerint olyan mint valami tűzijáték). Az ellenfélbe csapódó golyó és a táj is gyönyörű. Viszont annyira lapos, annyira sablonos, hogy mindig megunom. Az AC első részével voltam így anno, de végül azt is végigvitt...végigszenvedtem.
4.
4.
mestermagyar
Presidenteirtó simulator :(
3.
3.
DON GONDOCS
off: a fear 2 multija már nem él ps3on?
2.
2.
Dercsi
Napokban kezdem a 2. részt, az első kimaradt :)
1.
1.
DON GONDOCS
Igazi semmitmondó teaser, de a játék biztos nagyon jó lesz az első 2 is remek volt főleg az ejtőernyős mutatványok miatt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...