Brit toplista: élen nyitott az Evolve

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 16.
  • Toplista
Link másolása
Régóta vártunk olyan megjelenésekre, amelyek felrázhatják egy picit a brit játékeladási toplistát, és lám, a múlt héten három ilyen cím is volt. Az Evolve kapásból az első helyen rajtolt.

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely már valamivel változatosabb képet mutat, mint a korábbi hetek darabjai. Megjelent ugye többek között az Evolve, és úgy tűnik, a britek haraptak a játékra: az kapásból a lista első helyén nyitott.

A múlt héten pénteken debütált 3DS-játékok is jól szerepeltek: a The Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS-es változata a második, míg a Monster Hunter 4 Ultimate a negyedik lett; közéjük csak a Call of Duty: Advanced Warfare tudott beférkőzni, amely különböző akciókkal tartotta szinten magát.

  1. Evolve
  2. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3
  3. Call of Duty: Advanced Warfare
  4. Monster Hunter 4 Ultimate
  5. Grand Theft Auto V
  6. FIFA 15
  7. Far Cry 4
  8. Minecraft: Xbox Edition
  9. Assassin's Creed: Unity
  10. Destiny
  11. Minecraft: PlayStation Edition
  12. The Crew
  13. WWE 2K15
  14. Call of Duty: Ghosts
  15. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
  16. Disney Infinity 2.0
  17. Middle-Earth: Shadow of Mordor
  18. Terraria
  19. Watch Dogs
  20. Forza Horizon 2
10.
10.
DarkAssists
Evolve Hungary csoport a steamen. Szerk.
Tessék csatlakozni
9.
9.
Hunszi
#6: PS Plus miatt megvan :)
8.
8.
DarkAssists
Az evolve egész jó kis alkotás minél többet játszól vele annál Jobban magába szippant mondjuk több szörnyet tehettek volna bele ba de majd dlc kel ki küszöbölik :))))) ha valaki csapatra vágyik jó közösségbe tartozni Evolve Hungary csoportunkba mindenkit szívesen várunk egy kis eszme cserére!:)
7.
7.
kriszvandaar
Metacriticen szep ertekeleseket zsebelt be...legalabbis szakmai oldalrol... user szempontbol verzik rendesen....legalabbis metan
6.
6.
Turley
#5: Apotheon!
5.
5.
Hunszi
#2: egyetértek...úgy voltam vele, hogy Order vagy Evolve most februárra, de végül egyik sem lesz nyerő, sajnos...egyik olyan, hogy két WC-zés között végigviszem, a másik pedig egy DLC áradat, ezek tűntek elvileg a tavasz nagyágyúinak számomra, főleg, hogy annyira nem vagyok oda Bloodbornért, e helyett ért két jókora pofoncsapás s inkább vettem egy Rayman Legendset :)) majd ha lejön az áruk talán egyiket...de most biztos nem.
4.
4.
DON GONDOCS
off: https://www.youtube.com/watch?v=ID6qwQHT9VI
Ez most egy skyrim mod ami teljes kiadást kapott?
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Nem túlzás az Evolve egy Demo, amit apránként feloldhatsz dlc-kel.
2.
2.
KENKILL
#1: Hát ezt nem mondanám, anyagilag a Titanfall is jól ment, de tartalomban az Evolve sem múlja nagyon felül. Én szívesen megvettem volna, de mikor megláttam a negyven-akárhány DLC-t ami már megjelenéskor van hozzá, inkább letettem az ügyről. Lassan eljutunk oda, hogy két- háromszoros árat kell fizetni egy játékért, hogy a teljes tartalmat kapd, ne pedig egy lecsúpaszított demót... Persze tudom ez enyhe túlzás, de az Evolve a legtökéletesebb példája, hogy mennyire rossz irányba tart a videojáték ipar.
1.
1.
DON GONDOCS
Csak nem lett akkora sz*pás mint a Titanfall tudom nem egy stílus, de mind2 multi központú.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...