Monster Hunter 4 Ultimate 3DS

Természetesen a Monster Hunter negyedik része is megkapja a maga bővített változatát.
Típus: JRPG, szörnyes

Íme, a Monster Hunter-film dátuma

Az elmúlt időszakban számos spekuláció látott napvilágot a Monster Hunter-moziról, azonban néhány képen kívül nem sok kézzel fogható konkrétum érkezett róla. Azt viszont már tudjuk, mikor lesz a bemutató.

Nem szokványos adaptáció a Monster Hunter-film

Már csak azért sem, mert az új képeken látható szörnyvadászok nem egészen úgy néznek ki, mint a játékokban. A Milla Jovovich által posztolt forgatási fotók alapján inkább egy háborús akciófilmre hajaz az egész.

Ron Perlman a Monster Hunter-film fedélzetén

A népszerű színész is csatlakozott Milla Jovovich-hoz a közelgő Monster Hunter-film színészgárdájába. Perlman mellett T.I. Harrist is láthatjuk a szörnyvadászós játék adaptációjában, amit a jövő hónapban kezdenek forgatni.

Paul W.S. Anderson a Monster Huntert is kiszemelte

Paul W.S. Anderson januárban mozikba küldi az utolsó Resident Evil-filmjét, azonban úgy tűnik, újabb adaptáció foglalkoztatja, ráadásul ezúttal is a Capcom kínálatában találta meg a feldolgozandó alapanyagot.

TGS 2016: Film készül a Monster Hunter alapján

Részleteket nem osztott meg velünk, mindössze azt erősítette meg a sorozat producere, hogy hollywoodi filmadaptációt kap a közkedvelt akció-szerepjáték-sorozat. Ti mit szólnátok hozzá?

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.

Monster Hunter 4 Ultimate teszt

Mára a Monster Hunter a Capcom egyik legértékesebb címe, és egyben a Nintendo-platformok egyik legjobban fogyó játéka. A negyedik rész kibővítésénél arra is figyeltek, hogy az újoncoknak is könnyebb legyen... de csak egy kicsit.

Amerikai toplista: tarolt a Nintendo 3DS

Kifejezetten jól sikerült az amerikai játékpiac februárja, erről árulkodik az is, hogy az összes konzolgyártó pozitívan zárta az elmúlt hónapot. Érdekesség, hogy ezúttal a Nintendo 3DS volt a legkelendőbb konzol.

Észak-Amerikában veszik a legtöbb Amiibo-figurát

A Nintendo befektetőinek tartott találkozón ezúttal a játékok eladásairól volt szó. A kiotói vállalat örülhet, hiszen a Wii U szoftvereladásai 200 százalékkal nőttek tavaly óta, és az Amiibók is kivételesen teljesítenek a kasszáknál.

Brit toplista: élen nyitott az Evolve

Régóta vártunk olyan megjelenésekre, amelyek felrázhatják egy picit a brit játékeladási toplistát, és lám, a múlt héten három ilyen cím is volt. Az Evolve kapásból az első helyen rajtolt.