Frissítve: Lejárt a The Last Guardian védjegye

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 19.
  • Hír
Link másolása
Évek óta várunk már a Team Ico következő nagy dobására, de a Sony szokásos "persze, hogy készül" mondókáján túl semmi konkrétumot nem kaptunk az utóbbi időben. Erre tessék, a mostani hír elég konkrét.

Az amerikai szabadalmi hivatal honlapja szerint (screenshot) a Sony ejtette, pontosabban nem újította meg a The Last Guardian védjegyét. Utoljára tavaly júliusban jelentkezett a szervnél, hogy továbbra is magánál tartaná a címet.

Ha nem valami technikai dolog áll az ügy hátterében, az két dolgot jelenthet: a rosszabbik eset az, hogy a Sony végleg lemondott a projektről, és a Team Ico játéka már sosem készül el, a jobbik eset pedig az, hogy a cím él és virul, csak éppen nem The Last Guardian címmel fog majd megjelenni.

Utóbbi forgatókönyv mellett szólhat, hogy a játék körüli hercehurca miatt sokat sérülhetett a márka, ráadásul az is elképzelhető, hogy a sokat pletykált platformváltás miatt (PS3-ról állítólag PS4-re költözött a projekt) a koncepciója is átalakult, ami szintén indokolna egy névváltást.

Nekünk igazából mindegy, csak jöjjön a játék. Mondjuk most.

Update! Aggódásra semmi ok, a Sony ma megerősítette a GameSpotnak, hogy a játék továbbra is fejlesztés alatt áll, több információt azonban nem osztottak meg.

Update #2! Azóta az is kiderült, hogy a Sony egész egyszerűen elfelejtette megújítani a védjegyet - most már minden oké.

20.
20.
DON GONDOCS
#15: Csodálom a kitartásod.
19.
19.
KopyAti
Igen én is várom nagyon, hisz' az előző két produktumuk 10/10-es. Nekem mondjuk az Ico jobban tetszett, s mivel abból a kevésből, amit eddig láttunk, igencsak arra hajaz!
18.
18.
zarándok
Na most már, hogy mindenki lenyugodott a picsába, csepegtethetnének is róla valami kis infót.
16.
16.
felegyi
PS3-ra nem volt elég a vas... újraírják PS4-re, azt kiderül hogy ott sem tudják megvalósítani mert túl merész terveik vannak :)
15.
15.
#14: Azért mert valamit nem látsz nem jelenti azt hogy nincs.
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Pedig a traileren kívűl nincs semmi a játékból és nemis volt.
13.
13.
12.
12.
kopic
Ha jönnek képek, vagy trailer, akkor majd elhiszem...
11.
11.
suresz
csak be ne jelentsék, hogy mobilokra jön!
10.
10.
DON GONDOCS
Valaki még várja ezt a játékot?
8.
8.
PS4jacksony
Valami nagy gond van az egész projectel ez már biztos.
Ki tudja hányszor kezdték már az egészet újra mert az alapötlet nem volt elég jó.Tisztában vannak az elvárásokkal és inkább igen...Én azt mondom ne is jelenjen meg mint,hogy óriási csalódást okozna mindenkinek a játék.Csinálják meg normálisan,vagy kuka...És válasszanak másik szakmát...
7.
7.
Raizen25
#6: Jaja pedig az első ps3 at bemutató konferencián nagyon ígéretesnek tűntek azok is
6.
6.
dzsiádzsó
Nem ez az első a "dicső" PS3 időkből, ami elvérzik, elég hosszan lehetne sorolni a lelőtt nagy projekteket a Getaway-től az Eight Days-ig
5.
5.
Cellator
Basszus, nehogy már ez is úgy járjon mint a Prey2... Nagyon egyedinek indult, jó lenne ha mondjuk év végére meglepnének vele - bár ez már csak vágy...
4.
4.
simon 555
Szerintem csak név váltás. Ha dobták volna, semmi értelme nem lenne azt mondani, hogy készül. Csak simán megmondanák, hogy bocs, de nem lesz semmi.
3.
3.
kopic
#2: *Sztem ezek utan mar
2.
2.
kopic
Ez tenyleg eleg egyertelmu. Sztem senki ne bizakodjon, h valaha is elfog készülni.
1.
1.
green01
Szerintem jelenjen meg rögtön The Last Guardian 2 néven. Nevetséges. Ebből nem lesz már semmi. max csak az alap koncepciót tartják meg és átültetik egy új porjektbe. Nagy gáz van ennél a cimnél valamin nem tudnak túllépni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...