Egész estés film lesz a Halo: Nightfallból

Link másolása
Tavaly év végén jelent meg a Halo: Nightfall című élőszereplős sorozat. A Microsoft most úgy döntött, hogy DVD-n és Blu-ray-en is megjelenteti a Nightfallt, melynek epizódjait egy egész estés filmmé vágják össze.

Tavaly november közepén debütált a Halo: Nightfall, mely a Halo 4 és a Halo 5 közti eseményekről mesél élőszereplős sorozat formájában. Az epizódok elérhetőek Xbox Live-ról, de a Halo: The Master Chief Collection lemezén is rajta vannak.

A Microsoft most úgy döntött, hogy egész estés filmmé gyúrja össze az epizódokat, március 17-én pedig DVD-n és Blu-ray-en is kiadja a Nightfallt. Ennek apropóján egy új trailer is érkezett, melyet alább tekinthettek meg.


A Halo: Nightfall főszereplője egy fejvadász, Jameson Locke (Mike Colter), aki csapatával épp egy Sedra nevű távoli bolygón kutat ellenséges aktivitások után, ám csapdába kerülnek és kénytelenek a túlélésért harcolni. Van itt dráma, vér, akció, egy ősi ereklye, biológiai támadások és minden más is. Locke választhat, hogy csapatának a hűség vagy az életben maradás a legfontosabb.

6.
6.
Gykrizsi
#5: Látszik, hogy nem volt nagy a költségvetés
5.
5.
Scoo
Egynek elment. Bár nincs benne sok Halo feeling.
4.
4.
dante92
Nem vagyok Halo fan, de megnézem.
3.
3.
LtK
én is nagy Halo rajongó vagyok , de ez még úgy is borzalmas... Többet vártam.
2.
2.
Gykrizsi
Nem volt rossz sorozat, bár kicsit túl volt nyújtva. Ezt talán a film verzióban ki is javítják, pár fölös részt talán ki is vágnak.
1.
1.
Ecneb
Nagy rajongója vagyok a Halo-nak, viszont ez a bemutató szerintem gyengére sikeredett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...