Megjelent a Total War: Attila

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 18.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta érhető el a Steamen a The Creative Assemby legújabb stratégiája, amely a Nyugatrómai Birodalom bukására koncentrál, és amiben a hunok mellett számos más nemzet útját is egyengethetjük. Induljon a portya!

A Római Birodalom széthullásával alaposan átrendeződött a középkorba lépő Európa képe. Még az olyan feltörekvő nomád népek, mint a hunok is hatalmas szeletet hasítottak ki maguknak a kontinensből. A tegnap óta elérhető Total War: Attila ebben a vérzivataros, járványokkal és éhínséggel teli időszakban játszódik.

A megjelenés örömére egy launch trailerrel kedveskedett a The Creative Assembly:

5.
5.
Skandara
#4: Benne vannak a magyarok az Urál környékén mint egy nomád nép. (de nem játszható még hivatalosan)
4.
4.
julatheone
#3: hülye vagy te mestermagyar. Már hogy a fenébe tennék bele? Teljesen más történelmi közeg. Nem lehet a magyarokat belekavarni az ókorba. Oké hogy ez egy játék. De ne mond már nekem hogy a magyar lovas kellene találkozzon római katonával...mert ebből az lenne. Baromság. Medieval total warhoz lehet egy korai migrációs verzió, mint ahogy a crusader kings old gods kiegészitő volt.
3.
3.
LeBlanc
#2: nem akarnak gusztustalankodni
2.
2.
mestermagyar
A jó **** magyart playable frakciót benemrakós anyját. Ha nem jön egy pannóniai migrációs pakk avarokkal és magyarokkal, akkor nálam elásták magukat.
1.
1.
Benjago
Na végre!!!
Hogy megy az idő...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...