Project Cars - megint csúszik a premier

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A novemberi halasztást követően a Slightly Mad Studios és a Bandai Namco ma bejelentette, hogy ismét kénytelenek elcsúsztatni a Project Cars megjelenését. Szerencsére a késés mértéke nem vészes, alig két hét.

A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco tájékoztatása szerint az eredetileg tavaly novemberre időzített, majd március 17-re átcsúsztatott Project Cars új PC-s megjelenési dátuma április 2. lesz, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra április 7-én jelenik meg a játék.

A stúdió a kiadott közleményben elmondta, nagyon nehéz volt meghozni részükről ezt a döntést, hiszen tisztában vannak vele, mennyire várják már a rajongók a közösségi finanszírozással megvalósult játékot, de a legtökéletesebb élmény érdekében kénytelen voltak eltolni a premiert. A csapat vezetője, Ian Bell úgy véli, a döntés ki fog fizetődni, s biztos benne, hogy a megéri kivárni az extra napokat.

A játék Wii U-s változatáról továbbra sincs semmi információnk, így csak annyi biztos, hogy valamikor az idei esztendőben fog megjelenni a nintendós átirat.

12.
12.
PS4jacksony
#8: Erre a generációra sem lesz egy igazi autószimulátor ?
Korai volt még nagyon a konzol váltás......Nagyon nagyon korai........
10.
10.
Chelseafan1989
Pedig nagyon vártam már!
Ráadásul szülinapom előtt 1 nappal jött volna!
Nem baj így legalább jöhet a Bloodborne!
8.
8.
aordog
Örülök, hogy a WiiU verziója nem infóképes, főleg mert az érdekelt volna..
Esetleg egy Watch Dogs WiiU tesztet kérhetnénk, mert szerintem abból is kiderülhet, hogy ez a platform életképes egyáltalán az ilyen és ehhez hasonló játékokhoz vagy valami gond van függetlenűl a gép teljesítményéhez képest.
6.
6.
dzsiádzsó
Ez a játék a build600-asok óta nem fejlődik, elképeztő amatőrségek vannak benne, pl.: vízcsepp nem mozog a szélvédőn, DC-ben érdemes megnézni, hogy is kell ezt, elsírod magad a röhögéstől, ha utána visszatérsz a PCARS-hoz. Persze a grafika nagyon jó azért, de elég steril sok pálya benne, de legalább van benne pálya, és nem olyan, mint a Forza, ami jóindulattal 4,5.-ik résznél tart, annyira nem tud mit felmutatni sem látványban, sem olyan eget verő újításokba, mint az eső, vagy napszakok, de hagyjuk is.
PCARS ígéretes volt, de belső nézet is randa már vagy 1 éve semmi változást nem hoznak az új verziók e téren, és számos gyermekbetegsége van, elég kezdő próbálkozás az látszik, ez is majd 2-3. rész tájéken tudna valamit, de ahhoz ki kéne előbb adni legalább ezt....
3.
3.
DarkLord
Minden csúszik idén , én 99%-ban biztos vagyok benne amúgy, hogy a GTAV is csúszni fog :D (kis off. mert feltűnően rég volt hír róla)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...