Átalakul a Deep Down

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 19.
  • Hír
Link másolása
Egy interjúban a Capcom szerepjátékának producere elhintette, hogy a Deep Downt nem kaszálták el, csak "teljesen más formában" érkezik, mint azt korábban bejelentették. Még egy jó darabig várnunk kell rá.

A 4Gamernek adott interjújában a Deep Down producere, Kazunori Sugiura beismerte, hogy jóval több időt vesz igénybe a PS4-exkluzív szerepjáték fejlesztése, mint az korábban tervezték. Az elmúlt hónapokban szinte semmi érdemlegeset nem hallottunk a játékról, így néhányan már azt rebesgették, hogy a Capcom elkaszálta a projektet. Szerencsére erről szó sincs, viszont masszív koncepcióváltáson esik át a játék.

Noha a producer pontos részleteket még nem árult el, annyi biztos, hogy a Deep Down "teljesen más formában" érkezik, mint azt korábban tervezték, így a csapat sutba dobta a régi designt is.

Sugiura kifejtette, hogy az online címek csak akkor lehetnek sikeresek, ha a szolgáltatás megfelelően kidolgozott. A játékosok gyorsan elveszthetik az érdeklődésüket, még akkor is, ha a játék alapvetően szórakoztató. A fejlesztők gyanították, hogy a korábbi recept ingatag lábakon áll, így átalakították és tovább gazdagították a Deep Downt.

Még nem tudni, hogy mennyire radikális a koncepcióváltás, bízzunk benne, hogy hamarosan újabb információkat kapunk.

6.
6.
KENKILL
Lehet, hogy rájöttek, kéne valami fantáziát is a játékba rakni, ahelyett, hogy lemásolják a Dark Souls-t :) Nekem minden esetre tetszett amit mutattak belőle anno, kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
5.
5.
Dark_Temptation
#1: ps5? ps10 annyi gen váltás lesz addigra.
4.
4.
Cipo3
Ez az a játék amit 2013 novemberére ígértek?
Már akkor se értettem a harapós kincsesládát, de sokaknak bejött.

Nem értem mért erőlteti mindenki a multit. Multiból havonta jön ki három, single-ből meg háromhavonta egy.
3.
3.
DON GONDOCS
Mobilos cím lesz a játékból XD
2.
2.
Remélem nem sok marad a mostani koncepcióból, szerintem valami borzalmas volt. Ellenben ahogy még az első trailer szerint kellett volna kinéznie - és itt nem a grafikára gondolok, pedig szvsz az is csúnyább lett - az tetszett.
1.
1.
PS4jacksony
Vagyis lefordítva...Teljesen előlről kezdtek mindent.
Megjelenés 2020 Ps5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...