Aranylemezen a Battlefield: Hardline

Link másolása
Már egy hónap sincs az új Battlefield-epizód megjelenéséig, a készítők pedig örömmel jelentették be, hogy befejeződött a játék fejlesztése és megkezdődhet a tömeggyártás.

Március 20-án jelenik meg a rendőrös-bűnözős Battlefield: Hardline, melynek aranylemezre kerülését a Twitteren jelentették be a fejlesztők. Ez azt jelenti, hogy a játék fejlesztése befejeződött és már csak a tömeggyártás van hátra.

A Battlefield: Hardline-t a tavalyi E3-on mutatták be hivatalosan, de előtte már jó pár részlet kiszivárgott a játékból. Az új epizódot ezúttal nem a DICE készítette, hanem a Dead Space-játékokat is fejlesztő Visceral Games rakta össze. A Hardline egyfajta spinoffként fogható fel mely a megszokott katonás téma helyett ezúttal a rendőrök és bűnözők világába kalauzol el. A multiplayer mellett ezúttal is lesz egy egyjátékos kampány, de feltűnő, hogy még ennyi idő után sem tudunk róla sok információt.

A Battlefield 4 botrányos startja még sokakban felsejlik, így az EA a hibájából tanulva nem siettette a játék megjelenését és idén tavaszra tolta a játékot. A nemrég lezajlott bétát rengetegen próbálták ki, de egyelőre eléggé megosztja a játékosokat az új epizód. 

A Battlefield: Hardline márciusi megjelenését tehét most már semmi sem akadályozza - még egy launch trailerre számítani lehet belőle.

10.
10.
goblinfing
#9: Én azon filoztam mit vegyek meg márciusban gta vagy ez..de ez már ugye eldölt a rockstar kiváló marketingjével..rohadjanak meg.
9.
9.
McDuff
#6 kb nekem is csak ennyi maradt meg a bétázásból :D
8.
8.
strike19
Ez a aranylemez dolgot nem nagyon értem.
De örülnék neki ha nem kellene első nap 200 mb patch-et leszedni.
7.
7.
KeXxX
#6: fúúúú bammeg.. hogy az mekkora egy retek "zene".. állandóan skippeltem, mert csak felkúrta az agyamat..
6.
6.
goblinfing
WOOP WOOP THIS IS THE SOUND OF DA POLICE!
5.
5.
hunhools
Akkor lassan véletlenül kiszivárog ncore-rá is
4.
4.
DON GONDOCS
Remélem a ps3as verzió nem játszhatatlan mint a 4ik rész. Ja ezt nem a Dice csinálta nem szóltam.
2.
2.
elderath
#1: Balance patch biztos lesz első nap. Ezért volt "beta".
1.
1.
lesik20
1 hete volt a béta. Már nemazértbocs de minek is volt akkor? Nem találtam benne annyi hibát, ső 100x-er jobban futtot mint bármelyik Battlefiled (legyen Béta vagy már teljese kiadás agyon patchelve) Ne nevezd bénáka. Nevez demonak mint a BC2-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...