Leállnak a Ridge Racer Unbounded szerverei

Link másolása
Három évvel ezelőtt jelent meg a Ridge Racer Unbounded, melynek szervereit most leállítja a Bandai Namco. A játék online módja mától PC-n és konzolokon sem elérhető.

A hivatalos oldalán jelentette be a Bandai Namco, hogy leállítja a Ridge Racer Unbounded szervereit. Három évvel a megjelenés után PC-n és konzolokon sem lesz játszható az online multiplayer. A kampány és a Create My Cities mód továbbra is elérhető marad, bár utóbbiban az online megosztást elfelejthetjük.

A bejelentésben a kiadó megköszöni az eddigi támogatást a rajongóknak. A Ridge Racer Unboundedet a Bugbear Entertainment fejlesztette, akik előtte főleg a FlatOut-sorozatról voltak híresek - most pedig éppen a Wreckfesten dolgoznak. A játék kellemes meglepetést okozott, annak ellenére, hogy nagyon eltávolodott a Ridge Racer eredeti koncepciójától.

4.
4.
biohazard rex
Tennének bele lehetőséget, hogy az ember saját szervert tudjon csinálni, mint pl a CS-be vagy TF2-be...
2.
2.
Nothing
#1: Nem hiszed el: tegnap néztem ki magamnak egy akciós RRU-t a MMarkt-ban. Így viszont már egész más a leányzó fekvése. Nem vagyok fanyalgó multi-függő (Sőt!), de akkor is: most vegyek egy 200 lóerős Ferrarit (ha valamivel olcsóbb is), amikor egy hete még 500 pacis volt?
1.
1.
Cipo3
Tehát ha egy leárazás keretében hozzájutok akkor a játék egy részét már nem használhatom. Éljenek a multiplayer játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...