17 perc a Firewatchból

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 3.
  • Videó
Link másolása
A Firewatch még a tavalyi PAX Prime-on mutatkozott be, most pedig megkaptuk belőle az első hosszabb gameplay videót is, amiben hősünk, Henry egyik küldetését vehetjük szemügyre.

A Firewatch története szerint Henryt, a wyomingi erdő egy tűztornyának őrét irányíthatjuk, és alapvetően egy kalandjátékkal van dolgunk. A szabadon felfedezhető erdőben kell mindenféle feladatot és rejtélyt megoldanunk, fegyverünk pedig nem lesz, csak egy walkie talkie-nk: ezen keresztül beszélgethetünk a felettesünkkel, Delilah-val. A játékról itt írtunk bővebben, most pedig következzen az IGN videója:

7.
7.
PaulBlake
A Naughty Dog is Indie-ként kezdte, és hol tart most? A játék ipar eggyik,- számomra a legjobb, játék fejlesztő a piacon.
6.
6.
goblinfing
Jobban várom mint a gta 5 pc verziót.
5.
5.
dshadow
Hihetetlen hangulatos, humor is ott van a szeren úgy látszik. Engem megvett kilóra.
4.
4.
petimanus
#2: Ez mindig is így lesz. A nagy kiadók már ismerik a siker játékok receptjeit, amik garantált pénzbevételt termelhetnek, míg a független fejlesztők nincsenek korlátozva. A mai világban az indie fejlesztők azok, akik új irányokat, ötleteket vihetnek a piacba. Kissé szomorú. Régen, mikor még a nagy kiadók is kísérleteztek, mennyi műfaj közül lehetett választani. Manapság pedig a profiton forog minden. Ismerjük az ígéreteket...Minden fejlesztői videóban beállítják az adott játékot a "soha nem láttunk azelőtt ilyesmit" úttörő játéknak, s végül hoppon maradunk, mert csupán minimális újdonsággal bíró terméket kapunk.

Szomorú...Ám az indie stúdiókban lehet bízni. Én szeretem, ha kísérleteznek, hiszen ki tudja melyik újító ötlet fog hatalmas címmé kinőni.
3.
3.
Cellator
Borzasztó ötletes, izgalmasnak tűnik. Várandós
2.
2.
PaulBlake
Nekem nagyon bejön! Imádom az ilyen '' misztikus '' indie címeket ( Gone Home, Dear Esther, stb )
Nagyon sok indie fejlesztő sokkal kreatívabb mint manapság az AAA fejlesztők.
...de azért van határ, mer pld. olyant mint a Velocityx2 megbántam hogy lehúztam!!
1.
1.
PaprikaJancsi
Jól néz ki, bár a keze zavaróan dagi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...