Firewatch PC, PS4, XBOXONE

Belső nézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes történetre épül.

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.

Újra sínen a Firewatch-film

A Campo Santo már 2016 óta azt tervezi, hogy filmvászonra viszi a Firewatch történetét, most pedig úgy tűnik, ismét sínre került a projekt. Az ötletet a Snoot Entertainment filmgyára karolta fel.

Bajban van a Firewatch készítőinek új játéka?

A Firewatchért felelős Campo Santo csapata még 2017-ben mutatta be az In the Valley of Gods című játékát. A projekt körül azonban nagy a csönd és több, a játék készülésére utaló jelet is eltüntettek az internetről.

Firewatch - dátumot kapott a Switch-verzió

A remek narratív struktúrának, a varázslatos atmoszférának és az egyedi látványvilágnak köszönhetően a Campo Santo stúdió fejlesztői komoly sikereket értek el a Firewatch alkotásukkal, melyet pár hét múlva Switchen is élvezhetünk.

Tízéves a GOG, szavazz az ingyenes játékra!

A digitális áruház idén ünnepli tizedik születésnapját. Az ajándékot persze mi kapjuk, október 4-ig kell megszavaznunk, hogy melyik játékot fogadnánk el ingyen a Firewatch, a Shadow Warrior 2 és a Superhot közül. Siessetek!

A Valve-hoz csatlakozik a Firewatch csapata

A videojátékóriás felvásárolta a Campo Santo fejlesztőstúdiót. A tizenkét fős team továbbra is játékfejlesztéssel fog foglalkozni, és tovább dolgozhatnak majd a jelenlegi projektjükön is.

Nintendo Switch-re költözik a Firewatch

A játék hivatalos oldalán található legfrissebb bejegyzésből derült ki, hogy a Campo Santo sétaszimulátora, a Firewatch Nintendo Switch-re költözik. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor.

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Firewatch - megvan az egymillió

Jót tettek a Firewatch eladásainak az év végi akciók, elvégre a Campo Santo játékából mára egymillió kópia talált gazdára. A tavaly februárban megjelent sztoriközpontú alkotás három platformon hódít.