GDC 2015: Játék készül az Airből

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Walking Dead készítői egy posztapokaliptikus sci-fin dolgoznak Norman Reedus főszereplésével. A forgatókönyvet Robert Kirkman jegyzi, míg a játékadaptációért a Gaming Corps felel majd.

A The Walking Dead rajongói bizonyára már epekedve várják Robert Kirkman legújabb agyszüleményét, az Airt, amely egy posztapokaliptikus sci-fi lesz. A rendezést a Shadow of Mordor írója, Chris Cantamessa vállalta el, a játékadaptációt a svéd Gaming Corps készíti.


A főbb szerepekben Norman Reedust (The Walking Dead), Djimon Hounsout (Guardians of the Galaxy, Blood Diamond) és Sandrine Holtot (House of Cards, Hostages) láthatjuk majd. A történet szerint egy nemzetközi konfliktus után a Föld levegője mérgező lett, míg a felszíne lakhatatlanná vált. Az emberiség földalatti bunkerekbe kényszerült, a nagy többség hibernált állapotban várja a visszatérést.

Reedus és Hounsou két karbantartó munkást alakít, feladatuk az, hogy elhárítsák a létesítmény hibáit, míg a világ készen áll arra, hogy újra benépesítsék. Ám hiba csúszik a számításukba.

Az Air játékadaptációja letölthető formában lát napvilágot a Steamen és konzolokon is. A misztikus kalandjáték több epizódra lesz osztva, az első rész még idén megjelenik. A játék nem követi szorosan a film sztoriját, a történet egy másik földalatti létesítményben játszódik majd, más szereplők szemszögéből mutatva be az eseményeket. Különböző rejtélyeket fejthetünk meg benne és a felfedezésen is nagy hangsúly lesz.

3.
3.
#1: Azért helyenként igenis erős tud lenni drámában a Walking Dead, bár sajnos az utóbbi években inkább a hentre mentek rá. (Ami persze még mindig jobb, mint a második évados "farm ahol élünk".)
2.
2.
Nem túl eredeti, és a teaser is eléggé semmitmondó. Ettől persze még lehet hogy valami jó sül ki belőle. Plusz Kirkman neve miatt eleve ugrani fog rá egy nagyobb közönség, szóval nem kell fosniuk.
1.
1.
Yanez
A trailer olyan semmitmondó lett, úgy néz ki mégegy TWD féle "dráma" van kilátásban. Ami pedig a játékot illeti, már kezd idegesíteni ez az epizodikus adagolás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...