GDC 2015: PC-re később jön az új Metal Gear

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Kojima Productions megerősítette, hogy a tegnap beharangozott Metal Gear Solid 5 megjelenési dátum sajnos a PC-s verziót nem érinti, az ugyanis kicsit később, csak szeptember közepén fog megjelenni.

Tegnap még úgy tűnt, egységesen örülhetnek a Metal Gear-rajongók, ugyanis az akkor kiszivárgott szeptember elsejei megjelenési dátumról még nem hittük, hogy nem lesz minden platformra érvényes.

A Kojima Productions azonban ma világossá tette, szeptember első napján csak PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra fog megjelenni az ötödik számozott epizód, a PC-s kiadás csak két héttel később, szeptember 15-én veszi be a boltok polcait.


Emellett fény derült a játék gyűjtőknek szánt változatára is. A 99,99 fontba kerülő, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő kiadás tartalmazni fogja Snake bionikus karjának egy replikáját, egy steelbookot, egy kulisszák mögötti dokumentumfilmet és trailereket tartalmazó Blu-rayt, térképet és egyéb exkluzív apróságokat.

Kapunk Day1 Editiont is, ami a játék térképének fizikai változatát, és rengeteg DLC-t fog tartalmazni.

2.
2.
Yanez
Őszintén szólva, én még csodálkoztam is, hogy a pc-s verzió nem késik, erre tessék. Egyszerűen nagy divattá kezd válni ez a "szokás", de esetünkben legalább nem GTA V szintű késésről van szó.
1.
1.
lesik20
Nem nagyon vészes, csak legyen jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...