GDC 2015: Four Sided Fantasy bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Curve Digital és a Ludo Land egy új puzzle-platformert jelentett be Four Sided Fantasy címmel. A bámulatos, álomszerű hátterekkel operáló játék 2016 első negyedévében várható PC-re és konzolokra.

Logan Fieth stúdiójában, a Ludo Landben készül a Four Sided Fantasy, amely egy 2D-s oldalnézetes platformjáték lesz, melyben különféle fejtörőket abszolválhatunk. A csapat korábbi alkotásai a Perspective, a Galak-Z és a The Fourth Wall voltak.

A Four Sided Fantasy egy álomszerű világban játszódik, a grafika meleg színekkel operál, amely megnyugtató hangulatot sugároz magából. A játékosok manipulálhatják a képernyőt, így juthatnak tovább a kritikus szakaszokon. Az alkotást a Pac-Man és az Asteroids ihlette.

A játék 2016 első negyedévében érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Vitára, Wii U-ra és Xbox One-ra.


4.
4.
Giggsy
#2: A lényegen nem változtat, hogy teaser, vagy trailer. Ez egy rakás szar. Nem emiatt, hanem ennek ellenére érdekel a játék. Egymás után harmincszor bevágni ugyanazt a képsort, ráadásul kapkodva, koncepció nélkül. Egyszerűen rémes. Komolyan az a kategória, amit Vér István nyolcadikos tanuló összerak MovieMakerben egy délután alatt, nem pedig olyasmi, amit pénzért cserébe elvár az ember.
3.
3.
Morv
Hiba volt full screenben megnézni. Erősen ellenjavalt!
1.
1.
Giggsy
A játék érdekesnek tűnik, de ebben a percben rúgnám ki azt aki egy ilyen trailert rak le elém az asztalra a leendő termékemhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...