GDC 2015: Így tér vissza a Battletoads

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 6.
  • Hír
Link másolása
Lehet, hogy átverés volt a tavalyi E3 előtt belengetett Battletoads reboot pletykája, de az biztos, hogy a Microsoft ügyesen lovagolja meg az újra fellángolt őrületet a Rare klasszikus címe körül.

Hogy lesz új Battletoads valaha, azt nem tudjuk, de a Microsoft ügyesen adja a lovat a találgatások alá: tavaly újra levédette a játék védjegyét, és miután januárban mindenki megőrült Phil Spencer Battletoads-pólója miatt, a Microsoft bejelentette, hogy valóban visszatérnek majd a békák... a Shovel Knightban egy cameo erejéig.


A Shovel Knight egyike volt azoknak az indie címeknek, amiket Xbox One-ra is bejelentettek a GDC-n, ahogy az alábbi teaserben látható, ebben a verzióban tűnnek majd fel hőseink. Ami még keményebb, hogy a Microsoft ezután még azt is elhintette, hogy van még ez-az a tarsolyukban Battletoads-fronton...


A Shovel Knight jelenleg PC-re, Wii U-ra és 3DS-re kapható, április 21-én pedig beveszi a PlayStation-konzolokat is - az Xbox One-os játék megjelenéséről még nincs hír. Szintén a GDC-n mutatkozott be a cím új és ingyenes frissítése, a Plague of Shadows, amiben az alapjáték egyik főgonoszát, a Plague Knightot irányítva játszhatjuk végig az eredeti kampány erősen módosított változatát. Természetesen a Plague Knighttal eleve máshogy kell majd játszani, mint a Shovel Knighttal, így már ez is újdonság lesz. Az alábbi képek erről a kiegészítőről készültek:

3.
3.
patka21991
De szerettem sega mega drive-on a békás jatekot *_*
1.
1.
Yanez
Ez így sajna nem az igazi. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...