Shovel Knight 3DS, MAC, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, XBOXONE

Ütős retro platformer a Yacht Club Gamestől.

3D-s játékot készít a Shovel Knight csapata

A Shovel Knightot és a Cyber Shadow-t jegyző Yacht Club Games elsősorban a trükkös kétdimenziós platformereiről híres, de úgy tűnik, hogy a csapat belevág valami újdonságba a következő játékával.

Borultak a Shovel Knight megjelenési tervei

A Yacht Club Games csapata egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a Shovel Knighttal kapcsolatos megjelenési terveik sajnos megcsúsznak, így az utolsó két kiegészítő és a játék új bolti kiadásai is később jönnek.

Mérföldkövet ünnepel a Shovel Knight

A Yacht Club Games büszkén jelentette be, hogy a 2014 júniusában megjelent Shovel Knight: Treasure Trove újabb mérföldkőhöz érkezett, a premier óta ugyanis kétmillióan szavaztak bizalmat a játéknak.

Ezek az indie játékok jönnek Nintendo Switch-re

A kiotói vállalat teljes mértékben a független alkotásoknak szánta a legutóbbi Directet. A Nindies-stream során nemcsak az új No More Heroes-játék mutatkozott be, hanem a Super Meat Boy folytatása és egy csomó más is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Átalakul a Shovel Knight árképzése, jön Switchre is

Amellett, hogy bejelentették a Nintendo Switch-verziót, a fejlesztők megerősítették, hogy az alapjátékot és DLC-kampányokat ezentúl standalone címekként forgalmazzák majd. Ezenkívül jön a kétfős kooperatív mód is.

Shovel Knight - dobozos verzió nélkül Xbox One-on

Hamarosan boltokba kerülnek a Shovel Knight dobozos verziói, ám a Yacht Club Games most néhány szomorú bejelentést tett. Először is a dobozos Xbox One-verziót ejtették, másrészt a játék ára is emelkedett.

Jövő héten jön a Shovel Knight: Plague of Shadows

Nem kell már sokat várni a Shovel Knight régóta ígérgetett kiegészítőjére, a Plague of Shadowsra. A fejlesztő Yacht Club Games bejelentette, hogy pontosan mikortól lesz elérhető az ingyenes csomag.

Traileren a Shovel Knight: Plague of Shadows

Hamarosan megérkezik a Shovel Knight ingyenes kiegészítője, a Plague of Shadows, így a fejlesztést végző Yacht Club Games időszerűnek látta, hogy némi látnivalót is közreadjon. Odabent egy hangulatos trailer vár rátok.

Jön a dobozos Shovel Knight

Eddig több mint 700 ezer példányban kelt el a Yacht Club Game nagysikerű oldalnézetes akció-platformere, a Shovel Knight, ami a fejlesztők friss bejelentése szerint októberben már dobozos formában is elérhető lesz.