Jövő tavasszal jön a Street Fighter V?

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom Unity honlapjáról már eltávolított korábbi bejegyzés szerint jövő tavasszal jelenik meg a PC-re és PlayStation 4-re is készülő Street Fighter V. A Capcom egyelőre cáfolja a kiszivárgott időpont valóságtartalmát.

A Capcom Unity honlapján tegnap még olvasható bejegyzés szerint 2016 tavaszán jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re a Street Fighter V. Az azóta már törölt poszt egyébként egy pólóreklám volt, amiben az volt olvasható, hogy a megjelenésig se szabad csüggedni, mert 25 dollárért megvásárolható egy exkluzív póló, amin többek között Ryu is pózol.

A Capcom igyekezett cáfolni a hírt, a sajtófelelősük azt mondta, a honlapon olvasható "kísérleti" dátum nem jelent végleges bejelentést.

A rajongóknak egyébként se kell már sokat várniuk arra, hogy kipróbálhassák a játékot, mert hamarosan indul a bétateszt, aminek európai rajtjáról hamarosan lehull majd a lepel.

4.
4.
Dercsi
#3: Ja, pl én... Hogy kinek mi a szar azt hadd döntse el mindenki maga, ok? Ha pedig csak azért jössz ide kommentelni egy hírhez, hogy baromságokat beszélj, és még nem is a témához szólsz hozzá, maradj meg a homokozó lapátnál ;)
3.
3.
Angelwing
ezeket a szarokat még veszi valaki?
1.
1.
SwordFish
Lehet előbb kint lesz mint a Pc-s GTA V.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...