Csúszik a Quantum Break?

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Szomorú hírünk van, a Microsoft holland kommunikációs és közösségi menedzsere ugyanis a Twitter-oldalán arról írt, hogy a Remedy várva várt időmanipulálós akciója, a Quantum Break csak jövőre fog megjelenni.

Ugyan a Quantum Break nem rendelkezett pontos megjelenési dátummal, de a legutóbbi információk szerint az idei esztendőben debütált volna a Remedy Entertainment időfagyasztós játéka, ami nem csupán szép, hanem kimondottan érdekes témákat feszeget: főhősünknek, aki egy véletlen folytán különleges képességekre tett szert, az lesz a feladata, hogy megfékezze az apokalipszist, melynek jelei már most is érezhetőek időelakadások formájában.


A Microsoft holland kommunikációs és közösségi menedzsere, Dae Jim azonban arról írt a Twitteren, hogy a játék sajnos idén már nem fog megjelenni, a premierre pedig 2016 elején fog sor kerülni. Az infó nem hivatalos, a Remedy egyelőre nem is kommentálta.

57.
57.
BloodyDeath
#38: Hát nekem van ps3-m, meg ps4-m is. Én azt szeretem. Volt xbox360-m, még az első szériás 20gb-s. Asszem az volt az a model amelyik hajlamos volt a piros három ledre. Vagy mi rákra. Hát megkellett válnom tőle bizonyos okokból kifolyólag, de állítólag még mindig üzemel. Én a sony gépeit favorizálom. Nem fanboyság, egész egyszerűen szeretem amihez köze van ennek a gyártónak. De ettől még nem lesz sz@r más. Tervezem egy idelye, hogy vennék egy xboxone-t a Rise miatt. Az nagyon érdekel, de sajnos más nincs exlusivból ami kellene. A többit meg ps4-re venném meg, a multiplatform címeket. Mert mindegy, hogy mit tud nyújtani az xbox, de trophy-k, platina-k csillingelésést nem tudja felűl múlni. Lehet, hogy hülyén gondolkodom, de nekem egy játékban ez egy hatalmas nagy öröm forrás. De ezért kimaradni olyan exlusive mókákból amik csak xboxone-ra jelentek meg, szerintem butaság. Én így látom, gondolom. Ez csak egy vélemény. Játszani szeretek. ;)
47.
47.
kopic
#33: Nincs PS4-e, csak a nyálát szokta verni mindig, meg a flame wart gerjeszteni....
40.
40.
Ra1D3n
#39: Egy másik oldalról bemásolva, ennyi a lényeg az idei évnél a One-nál:
Tavasz:

ScreamRide
Ori and the Blind Forest
State of Decay YOSE

Ősz:

World of Tanks
Fable Legends
Rise of the Tomb Raider
Forza Motorsport 6
Halo 5
38.
38.
izolee69
#22: Nemcsak az exkluziv cimek miatt erdemes egy-egy konzolt megvenni. Erdemes figyelembe venni azt is, hogy mit mennyiert kinal az adott konzol "gazdaja". Ocsem pl. a PS4 melle beujitott egy XO-t is, mert bar regi PS-es, ugy gondolta, hogy nem zarkozik be es nyit a "konkurencia" fele is, ugyanis be kell ismerni az MS neha (sot mostanaban nem is olyan ritkan) szemtelenul ala megy a Sony arainak. Nemegyszer elofordult az utobbi idoben, hogy ugyanazt a cimet Box-ra meg lehetett venni fele annyiert, mint a PS-re. Erdekes az MS uzleti modellje, de valoszinuleg mukodik, kulonben nem csinalnak. Persze, most mondhatod, hogy nagy luxus emiatt ket konzolt tartani (igazad is lenne, mert tenyleg nem mindenki engedheti meg maganak), de ha megis kivitelezheto, akkor utana nagy csaszarsag van, mert igazan ki tudod elvezni a ket ceg kozti versenyt es mindig annal vasarolsz, aki eppen olcsobban adja a portekat.
(Arrol nem is beszelve, hogy utana csak mosolyogsz, mikor mennek a parazs vitak, hogy kinek milyen exkluziv cim jutott.:-)
34.
34.
logic5
#33: kimoderált üzenet
29.
29.
Ui:Egyébként meg kifejezetten megleptél a 11-es hozzászólásoddal.Meg is akartalak dicsérni mert nem mindig ilyen a stílusod!
24.
24.
poseidon17
Mindig pses voltam de ezért a játékért vennék egy xone-t
22.
22.
BloodyDeath
Ezért mondjuk vennék egy xbob one-t. Nekem tetszettek idáig az előzetesek. Aztán kitudja még milyen exlusivok lesznek még erre a konzolra.
10.
10.
Dark_Temptation
#7 istenem ennyi birka embert egy helyen.. A látottak alapján SZAMOMRA szar. Nem Mutat fel semmi újat semmilyen téren. Az idolassitasos cucc már a prince of persiaban is benne volt. Tisztában vagy a VELEMENY szó jelentesevel? Miért akarod raeroltetni a másikra a sajatod?? Veled ellentétben én nem vagyok fanboy. Leszarom h a remedy csinálja a Max payne és az alan waket imádtam. Eddig ez a jatek SZAR. Köszönöm részemről ennyi. Hajrá
9.
9.
logic5
#8: NEEEM BAJ ŐK MÁR TUDJÁK HOGY SZAAAR!!! Istenem
8.
8.
#1 Ezt az Orderről írtad? #3 Még meg sem jelent gyerekek :)
Bár inkább pozitívan csalódjunk,mint hogy egy interaktív dvd-t sózzanak ránk játéknak csúfolva ugye?
7.
7.
logic5
Sajnálom, ha Nostradamus kolléga már látja, hogy elavult, mert gondolom PS-el rendelkezik. A másik meg már most tudja, hogy kalap szar, holott a remedy talán az egyetlen cég, ami szart még nem adott ki a kezeiből. Szóval mindegy, csak fika legyen. ügyes, és grat!
6.
6.
Shifty
Urak, tessék most azonnal befejezni egymás gyalázását!
5.
5.
Dark_Temptation
köszönjük birka barátom hozzád hasonlóan enis leoltom a másikat csak mert eltero véleménye van.
4.
4.
logic5
#1: Édes jó istenem látom a retardok megint összejöttek :D
3.
3.
Dark_Temptation
Nem is baj. Úgy is egy kalap szar. semmi különleges nincs benne.
2.
2.
kopic
NOOO !!! Nagyon remélem, hogy nem igaz !:(
1.
1.
h.jozsa
Csak nem azért,mert már a megjelenés előtt elavultt?
És ezt értse mindenki úgy ahogy akarja.....vagy nézen meg videókat,főleg van egy rész egy lövöldözős,bujkálos!
Már hetekkel ezelött látam a videót,és konkrétan olyan érzésem voltt.....hogy egyszerűen elavultt.....megjelenés előtt ez gáz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...