Napi WTF: Falloszok a State of Decayben

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 11.
  • Hír
Link másolása
A nyitott világú zombis cím fejlesztése során az Undead Labs kisebb csapatokat bízott meg a textúrák elkészítésével, ám egy vicces kedvű vállalkozó férfi nemi szerveket rejtett el a játékban.

Nem kis derültséget váltott ki a hallgatóközönségben az Undead Labs vezető designerének kijelentése a múlt hét végén megrendezett PAX Easten. Geoffrey Card egy poénos kulisszatitkot árult el a State of Decay fejlesztéséről.

Általános dolog a játékfejlesztésben, ha egy stúdió külsős csapatokat bíz meg a játék adott elemeinek elkészítésével. A megbízottak kisebb objektumokat, textúrákat készítenek, míg a fő csapat a fontosabb munkákra koncentrálhat. Nos, az egyik vállalkozó megtréfálta az Undead Labset.

Az illető vicces, ám rendkívül szakszerűtlen módon hímvesszőket rejtett el a State of Decay alacsony felbontású textúráiban. A fallosz felderítetlen maradt és mire a fő fejlesztők észrevették a rejtett poént, már késő volt, a játék megjelent.

A későbbi kiadásokban a csapat természetesen már eltüntette a genitáliákat, így hiába is próbálkoznak a játékosok, nem fogják megtalálni. Kiváltképp az áprilisban Xbox One-ra megjelenő State of Decay: Year-One Survival Editionben nem.

56.
56.
Szőrös Car
Napi WTF: Falloszok a State of Decay cikk alatt
50.
50.
pszihoapu
@Mirror

Sztem o sajat csaladra utalt. Marhogy (latom ez szamodra testidegen dolog) baratno, elettars, feleseg, sajat gyerek...
Bar beloled kinezem, hogy te csinaltad az ocsed fiat. De talan meg az ocsedet is. Vagy o teged. Mindenesetre nalad komoly zavart erzek az eroben. :D
48.
48.
Juha
Tükör barátom: Egy tizest le lehet tagadni, de qva sokat kell ahhoz inni, hogy idősebbnek nézz ki mint a 6 évvel öregebb bátyád.
Na nekem sikerült!

Sajnos.
47.
47.
catilina
Pályázat: KERESD A KUKIT!
Díj: Kukikat láthatsz, nem megéri?

U.i.: Én nem találtam meg.
44.
44.
pszihoapu
@Mirror
Mi ez a gyerekmania nalad? Vagy szerinted forumra csak ovibol lehet irni?
A masik rogeszmed ez az apukazas, latom ez is beragadt rendesen.

Mindenesetre tavkiertekelesbol megbuktal.:)
En arra lennek kivancsi, mitol erzed te magad olyan felnottnek, okosnak, kulonlegesnek, mikor mar tobben felhivtak a figyelmed, hogy hatalmas okorsegekkel probalsz okosnak laccani.
43.
43.
Turley
#42: Ja, és a 6 éves fiam jobban kezeli a tabletet mint én, viszont folyékonyan olvas és helyesebben ír mint az átlag felnottek, szal jelenleg annyira nem érdekel, hogy nem élné túl a vadonban :)
42.
42.
Turley
#40: Mint egyik felnőtt ember a másiknak(mégha nemis viselkedsz úgy), attól, hogy nárcisztikus seggfejként viselkedsz es abban a tevkepzetben vagy, hogy a nem kommentelő tömeg majd egyetértéssel és elismeréssel olvassa soraid még ugyanolyan savanyú ember vagy mint amit a felszín alatt leplezel, van két munkatársam bármiről is legyen szó ők mindig megtalálják az alkalmat, hogy megmutassak h vagy jobban tudják vagy csinálták már vagy egyszerűen egy fos akármiről is beszélünk, eleinte feszültséget szült, de ma már csak rájuk hagyjuk, remek szakemberek a területükön, de mégis kicsit mindenki lenézi őket, Azokra az idősekre emlékeztetsz akik régen szidalmaztak a zebránál mert lett egy fülbevalóm, hülyének néztem őket, ma már tudom, hogy miért mondtak de a tényen nem változtat, sőt ijesztően hasonló gyerekkorunk volt az alapján ahogy leirtad, mégse lettem egy tipikusan mindennel elégedetlen, magát folyamatosan ajnározó, és a fiatalabb generációt folyamatosan baszogató idióta, tudd már hol a helyed és a saját életeddel foglalkozz, inkább érdeklődve figyeld ahogy változik a világ
39.
39.
pszihoapu
#38: @Mirror
ezt mar maskor/mashol is akartam irni:
ha annyira kiakadsz azon, hogy az ostobacska velemenyeidet masok kommentaljak/leszoljak/korberohogik, akkor ne irj egy nyilvanos forumra, hanem vezess kis kulcsos naplot, ahogy az erzekenylelku es jolnevelt kislanyokhoz illik!

a bezzeg regen kommentjeiden meg kulon jot rohogok, azokat nyomjad csak tovabb legyszi!:)

hany eves is vagy?
32.
32.
eldergirl
19,23,28 +1 x'D azt akarhatták közölni hogy túl ,,chatesre'' veszed itt a dolgot, az hogy kiokítani mást senkinek sem a feladata,nehéz teher dobd le ^.^
29.
29.
godach
#28: hovatartozástól függetlenül *
10.
10.
Juha
#9 nem hiszem, hogy vki is kinevetne, én is járok mindig apámékkal metszeni, disznót ölni, fát hasogatni.
Vállalkozó vagyok, ahhoz most kb. 30 képesség szükséges a profilodon kívül, hogy ne szúrjanak hátba, a könyvelőtől az adószakértőn át az informatikusig legalább minimális belátásod kell, hogy legyen a dolgokba, és persze az energiád 3/4-e el is megy, hogy még nem termeltél lóf...t sem.
Na hát ez a mi kis országunk ma...
3.
3.
PaulMarloW
ez elég szomorú dolog :(
1.
1.
l4cyk4
Sajnálatos, hogy manapság az ilyesmi viccesnek számít.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...